height="132" />
Keban Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği İstanbul’da Buluşma Programı Düzenledi

Keban Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği İstanbul’da Buluşma Programı Düzenledi

ABONE OL
Oca 17, 2023 12:39
Keban Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği İstanbul’da Buluşma Programı Düzenledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Bağcılar’da bulunan Keban Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği bir buluşma programı düzenleyerek üyelerini bir araya getirdi.

Dernek binasında düzenlenen programa Elazığ Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Kazım Gökhan Elgin, Elazığ Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Rabia Babaoğlu ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Elazığ Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Kazım Gökhan Elgin programda yaptığı konuşmada “Elazığ Dernekler Federasyonu olarak biz bu kıymetli yönetim kurulu ve iz kıymetli kıymetli derneklerle hemşehrilerimizle beraber Elazığ’ı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz İstanbul’da. Elazığlıların bir gücü Elazığ Dernekler Federasyonu merkezimiz Üsküdar’da. Burası hepinizin bu bir bayrak yarışı bugün biz aldık gelecekte de gençlerimize vereceğiz. Bu bir kültür ve bu kültürü yaşatmak bizden sonraki nesillere bu bayrağı teslim etmek ve onlar da alacakları bu bayrağı daha yukarılara çıkarsınlar. Elazığ her zaman her yerde gurur duyduğumuz cömertliğin, dürüstlüğün, vatanseverliğin bir kalesi. Ben nereye gittiysem hep olumlu geri bildirimler aldık ne mutlu biz bunlar atalarımızdan bize miras kalmış bizde bunları çocuklarımıza verebiliriz inşallah. Federasyon olarak da 223 yılı bakın sonu 23 yani bu Elazığlıların yılı olsun inşallah. Hem gakkoların yılı hem Cumhuriyetin 100. Yılı bir de ELFED’İN 10. Yılı hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Elazığ Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Rabia Babaoğlu ise konuşmasında; “Bu derneğin üyeleri ve bu derneği kuranlar, bu yeri alanlar tırnaklarıyla İstanbul’da hayatı yaşayan insanlar. Bunların hepsi samimiyetle söylüyorum biz Keban’ın ayrı bir özelliği vardır Elazığ içinde biz daha çok kendi başımıza kaldığımız çok zaman olmuştur ama birbirlerine destek olarak, birbirlerinin yanında durarak sırası geldiğinde bazen de kavga, kapris ederek ama birbirini asla bırakmadan babayiğitçe birbirini desteklemiş kardeşlerimiz var” ifadelerini kullandı.

Program; hizmetlerinden dolayı katılımcılara ve dernek üyelerine plaket takdim edilirken Elazığ Türkülerinin seslendirilmesi ile de sona erdi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.