height="132" />
Elazığ’da Kapalı Olan 115 Köy Yolu Ulaşıma Açıldı

Elazığ’da Kapalı Olan 115 Köy Yolu Ulaşıma Açıldı

ABONE OL
Oca 17, 2023 12:50
Elazığ’da Kapalı Olan 115 Köy Yolu Ulaşıma Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ’da başlayan yoğun kar yağışından dolayı  köy yollarındaki ulaşım olumsuz etkilenmiş, kar yağışından dolayı merkez, Baskil, Maden, Karakoçan, Keban, Kovancılar, Palu ve Sivrice’de toplam 115 köy yolu ulaşıma kapanmıştı. Kapanan 115 köy yolu, Elazığ İl Özel İdaresi ekiplerinin yoğun gayretleriyle tamamen açıldı.

57 araç ve ekipman ile 96 personelle çalışmaların yoğun bir şekilde gerçekleştiğini ifade eden Milletvekili Demirbağ yaptığı açıklamada; “Gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, merkez ve ilçelerimizdeki köy yollarımızın ulaşımında aksamalara neden olmuş ve 115 köy yolumuz ulaşıma kapanmıştı. Bunun üzerine Elazığ İl Özel İdare ekiplerimiz vakit kaybetmeden harekete geçerek, yollarımızı ulaşıma açma çalışmasına başladı. Merkezde 24, Baskil’de 1, Maden’de 12, Karakoçan’da 20, Keban’da 7, Kovancılar ‘da 6, Palu’da 16 ve Sivrice’de 29 olmak üzere toplam 115 köy yolumuzun ulaşıma açılması adına, Özel İdare’ye bağlı toplam 57 araç ve ekipmanlarımız çalışmalarını sürdürdü. Toplam 96 personelle yoğun çalışmalar sonucunda şu aşamada bütün köy yollarımız açılmış bulunmakta” dedi.

Gayretli çalışmalarından dolayı Özel İdare ekiplerine teşekkür eden Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Vatandaşlarımızın yoğun kar yağışından dolayı ulaşımda olumsuz bir durum yaşamaması adına yoğun gayret harcayan, başarılı bir çalışma gerçekleştiren Elazığ İl Özel İdare yetkililerimize ve personellerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.