DOLAR

32,5907

0.22%
EURO

34,7900

0.35%
ALTIN(gr)

2.411,90

-0,85%
BİST 100

9645.02

-0,85%
height="132" />
Eğitimci Yazar Sabri Ağaoğlu Karakoçanlı İş Adamlarını Bir araya Getirmeye Devam Ediyor

Eğitimci Yazar Sabri Ağaoğlu Karakoçanlı İş Adamlarını Bir araya Getirmeye Devam Ediyor

ABONE OL
Oca 17, 2023 10:39
Eğitimci Yazar Sabri Ağaoğlu Karakoçanlı İş Adamlarını Bir araya Getirmeye Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eğitimci – Yazar Sabri Ağaoğlu’nun düzenlendiği Karakoçanlı İş Adamları kahvaltıda buluşuyor programının 6.sı gerçekleştirildi. Eğitimci – Yazar Sabri Ağaoğlu’nun düzenlendiği ve İş İnsanı Osman Aytemur’un desteklediği kahvaltı programında bir araya gelen Karakoçanlı iş insanları Karakoçan’ın sorunlarını konuşarak nelerin yapılabileceği üzerine fikir alışverişinde bulundular.

Eğitimci Yazar Sabri Ağaoğlu konuşmasında  Karakoçan ilçesinin tarım, hayvancılık ve turizm alanındaki zenginlikleri hakkında bilgiler verdi.

Programa katılan Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu açıklamasında, Karakoçan’daki her alandaki gelişime dikkat çekerek ilçenin her türlü hizmete değer bir ilçe olduğunu söyledi.  Bilginoğlu, “Gerçekten böylesine bir birlikteliği, böylesine güzide insanlarımızı bir araya getirdiği için kendisine teşekkür ediyoruz. Karakoçan ilçemiz hakikaten Elazığ’ımızın her yöresi, her ilçesi gibi çok kıymetli, insanları çok değerli. Ekonomisine, ticaretine her türlü katkısıyla her türlü katkısıyla Karakoçan insanımız her türlü övgüye de hizmete de layık bir ilçemiz” dedi.

Programa katılan Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ise açıklamasında,  “Elazığ’da Şehir Hastanesi’nin önünde bir cami yok orada günde 30 bin kişinin giriş çıkışı var bir Karakoçan Camisi’nin orada olmasını istiyorum. Tabi biz bunu yıllar önce bunu talep ettik işlemler çok uzun sürdü bugünkü Başhekim Erol keleş bey sağolsun Milletvekili Metin beyde sağolsun Bakanlığa gidip geldiler şuan cami yeri ayrıldı. Tabi cami zamanında yer ayrılsaydı o zaman bizim yapma gücümüz vardı şuan biliyorsunuz fiyatlar çok arttı. Ben istiyorum ki tüm Karakoçanlı iş adamları olarak bir araya gelerek orada Elazığ’a yakışacak bir camiyi, altında 4-6 yaş Kur’an kursu bir eğitimden başlayalım. Şehir Hastanesi camisi gerçekten bir temel atılırsa Cumhurbaşkanımız Elazığ’a gelecek, Cumhurbaşkanımızdan destek alacağız. Daha önce milletvekillerimizle de konuştuk diğer siyasi partilerden de herkesten destek isteyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Programa katılan bir diğer konuk Eski ETSO Meclis Başkanı Nuri Önal ise açıklamasında,“Karakoçan’ın her şeye müsait olduğunu gördük, yatırıma müsait olduğunu gördük. Karakoçan’da olmayan hiçbir şey yok. Madeni, kaplıcası her şeyi var. baktığımız zaman Karakoçan bugün göründüğü yerin daha ilerisinde olması gerekir” diye konuştu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.