height="132" />
Taner Yıldız, Elazığ’a gelerek ziyaretlerde bulundu

Taner Yıldız, Elazığ’a gelerek ziyaretlerde bulundu

ABONE OL
Kas 30, 2022 14:03
Taner Yıldız, Elazığ’a gelerek ziyaretlerde bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Elazığ’a gelerek ziyaretlerde bulundu.

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ilk olarak Eğitime Destek Platformu toplantısına katıldı. İlim Yayma Cemiyetinde gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı İsmail Alsancak, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Kurum Müdürleri, STK, dernek temsilcileri ve üyeleri katıldı.
Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız toplantı sonrası Elazığ Valiliği’ne geçti. Yıldız burada ilk olarak şeref defterini imzaladı.  Vali Toraman tarafından Eski Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız plaket takdim edildi.
Yıldız’ın kentteki programı Elazığ Belediyesini ziyaret etti. Taner Yıldız’ı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları karşıladı. Yıldız, Şeref Defterini imzaladı.
Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız’ın Elazığ’daki Programı Ak Parti İl Başkanlığı ile son buldu. İl Başkanlığında Yıldız’ı Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve teşkilat üyeleri karşıladı. Başkan Yıldırım tarafından Yıldız’a hediye takdim edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.