height="132" />
DEVA Partisi, Çocuk Haklarına Dikkat Çekti

DEVA Partisi, Çocuk Haklarına Dikkat Çekti

ABONE OL
Kas 22, 2022 14:28
DEVA Partisi, Çocuk Haklarına Dikkat Çekti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal, Dünya Çocuk Hakları Günü’nde açıklama yaparak, çocukların huzurlu bir ortamda yetişmesinin önemine değindi.

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından 20 Kasım olarak ilan edilen Dünya Çocuk Hakları Günü’nde çeşitli farkındalık çalışmaları yapılırken, DEVA partisi Elazığ İl Başkanlığı tarafından açıklama yapıldı.
İl binasındaki açıklamada konuşan DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal, çocuk hak ihlallerine değinerek: “Bizler çocuklarımızın haklarını koruduğumuz zaman aslında onların sadece onların ihlallerini ya da hayatlarını korumak ile kalmıyoruz. Geleceğimizi de teminat altına almış oluyoruz. Dünyanın daha yaşanabilir hal alması için çocukların gülüp huzurlu mutlu bir ortamda gerektiği düşüncesi ile deva partisi olarak çocukların ve  çocuk haklarının her koşulda savunucusu olacağız. Parti teşkilatımızdaki hukukçularımız ile birlikte bu şehirde haksızlığa uğramış her çocuğun yanında olacağımızın taahhüdünü buradan kamuoyuna vermek istiyoruz” dedi.
DEVA Partisi Elazığ İl Başkan Yardımcısı Av. Siraç Koç, çocuk haklarının önemine dikkat çekmek için farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.