DOLAR

32,5734

0.09%
EURO

34,9053

0.18%
ALTIN(gr)

2.426,94

0,17%
BİST 100

9722.09

0,17%
height="132" />
Has Gümüş Ya­tı­rım Aracı Ola­rak Dü­şü­nü­lü­yor

Has Gümüş Ya­tı­rım Aracı Ola­rak Dü­şü­nü­lü­yor

ABONE OL
Eki 20, 2022 17:14
Has Gümüş Ya­tı­rım Aracı Ola­rak Dü­şü­nü­lü­yor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altın fi­yat­la­rı­nın yük­sel­me­siy­le bir­lik­te gümüş ta­kı­la­ra yö­ne­len va­tan­daş­lar has gümüşü yeni ya­tı­rım aracı ola­rak dü­şü­nüyorlar.

Gümüş fi­yat­la­rı­nın altın gibi bir anda yük­sel­me­di­ği­ni be­lir­ten ku­yum­cu­lar çar­şı­sın­da gü­müş­çü­lük yapan esnaflar “Gümüş fi­yat­la­rı al­tın­la be­ra­ber tabii ki be­ra­be­rin­de yük­se­li­şe ge­çe­bi­lir ama altın gibi yük­se­li­şi bir anda olmaz. Kısım kısım aşama aşama yük­se­li­şi olu­yor zaman içe­ri­sin­de. Ya­tı­rım aracı ol­ma­mak­la be­ra­ber has gümüş ola­rak ya­tı­rım aracı ola­rak dü­şü­nü­lü­yor.” dediler.

Gü­müş­çü­lük yapan esnaf “Gümüş ta­kı­lar iş­çi­lik­le­ri­ne göre de­ği­şi­yor. Kendi has gü­mü­şün dı­şın­da iş­çi­lik alı­nı­yor. Ürün­den ürüne de­ği­şim olu­yor.” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
Gümüş sa­tış­la­rın­da dur­gun­luk ol­du­ğu­nu söy­le­yen esnaf “Gümüş uzun va­de­de has gümüş ola­rak alı­nır­sa tabii ki iyi bir ya­tı­rım aracı. Al­tı­na bi­na­en tabii ki de al­tın­la be­ra­ber gümüş de altın da be­ra­be­rin de düşüp çı­kı­yor fi­yat­la­rı. Sa­tış­lar şu an pi­ya­sa­nın dur­gun­lu­ğun­dan do­la­yı biraz düşüş de.” Şek­lin­de ko­nuş­tu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.