height="132" />
Sa­adet Par­ti­si Ela­zığ İl Baş­kan­lı­ğı Şeh­rin Tüm Ge­liş­me­le­ri­nin Ta­kip­çi­si­

Sa­adet Par­ti­si Ela­zığ İl Baş­kan­lı­ğı Şeh­rin Tüm Ge­liş­me­le­ri­nin Ta­kip­çi­si­

ABONE OL
Eki 11, 2022 12:15
Sa­adet Par­ti­si Ela­zığ İl Baş­kan­lı­ğı Şeh­rin Tüm Ge­liş­me­le­ri­nin Ta­kip­çi­si­
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sa­adet Par­ti­si Ela­zığ İl Baş­ka­nı Ab­dul­lah Akın, Ela­zığ fuar ve kong­re mer­ke­zin­de dü­zen­le­nen kitap fu­arın­da ya­zar­la­rı ve ki­ta­pev­le­ri­ni zi­ya­ret ederek Yazar Ali Hay­dar Hak­sal’ın söy­le­şi­si­ne ka­tıl­dı.

Sa­adet Par­ti­si Ela­zığ İl Baş­ka­nı Ab­dul­lah Akın yap­tı­ğı açık­la­ma­da; “Sa­adet Par­ti­si Ela­zığ İl Baş­kan­lı­ğı ola­rak şeh­rin tüm ge­liş­me­le­ri­nin ta­kip­çi­si­yiz. Bun­dan do­la­yı­dır ki bugün bu­ra­yı zi­ya­ret etmek is­te­dik. He­pi­ni­zin bil­di­ği üzere in­san­la­rın dü­şün­ce dün­ya­sın­da ve ya­şa­mın­da ol­gun­laş­mak is­ti­yor­sa, ha­ya­ta dair bazı yan­lış­lık­la­rı dü­zelt­mek is­ti­yor­sa, mut­la­ka bil­gi­ye yani ki­tap­la­ra baş­vur­ma­lı­dır. Bil­gi­ye eri­şi­min özel­lik­le çocuk yaşta baş­la­ma­sı çok önem arz edi­yor. Bu yüz­den Ela­zığ Be­le­di­ye­si­nin ço­cuk­la­ra he­di­ye çeki ve­re­rek, aynı za­man­da üc­ret­siz ta­şı­ma­sı­nı doğru ve ye­rin­de bu­lu­yo­rum teb­rik edi­yo­rum. Bu fikri üre­ten ve uy­gu­la­ma ira­de­siy­le emeği geçen her­ke­se te­şek­kür edi­yo­rum. Stant­la­rın ta­ma­mı­nı gez­dik, ya­zar­la­rı­mız­la ko­nuş­tuk. Hepsi de ili­mi­zin, ül­ke­mi­zin gurur kay­nak­la­rı­dır. Ül­ke­miz­de bir takım fark­lı yol­la­ra baş­vu­ra­rak mil­le­tin eme­ği­ni gasp eden in­san­la­rı gör­dük­çe el­bet­te ha­ya­tın­da böyle bir yol tut­tur­muş ya­zar­la­ra daha da derin saygı du­yu­yo­ruz. Hep­si­ne de mu­vaf­fa­ki­yet­ler di­li­yo­rum. Biz in­şal­lah ya­zar­la­rı­mı­za nasıl daha fay­da­lı ola­bi­li­riz on­la­rın elini nasıl ra­hat­la­ta­bi­li­riz üze­rin­de ça­lı­şı­yo­ruz. Çünkü bu üret­ken in­san­la­rı­mı­zın daha da üret­ken ol­ma­sı mil­le­ti­miz için çok önem­li­dir” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.