DOLAR 32,3799 0.18%
EURO 35,0599 -0.1%
ALTIN 2.324,610,24
BITCOIN 2265056-1,72%
Elazığ
13°

KAPALI

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

İrem Derici’yi Elazığ Kültürüne Uygun Olmadığı İçin Elazığ’da İstemiyorlarmış!

İrem Derici’yi Elazığ Kültürüne Uygun Olmadığı İçin Elazığ’da İstemiyorlarmış!

ABONE OL
Eyl 26, 2022 19:42
İrem Derici’yi Elazığ Kültürüne Uygun Olmadığı İçin Elazığ’da İstemiyorlarmış!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Vefa Der Kurucu Genel Başkanı Zülfü Kartakgül 30 Ekim’e salçalı köfte festivali nedeniyle Elazığ’a gelerek konser verecek olan İrem Derici’yi Elazığ kültürüne uygun olmadığı için Elazığ’da istemediklerini söyledi.

Evliyalar diyarı olan Elazığ’ın kadim bir şehir olduğunu ahlaki değerlerine sahip çıktığını ve İrem Derici’nin Elazığ’a uygun olmadığını söyleyerek “aziz şehrimizin en büyük özelliklerinden biri ahlaki değerlerine, örfüne, ananesine vermiş olduğu hassasiyettir. Özellikle ahlaki değerlerimize zarar verecek her olaya geçmişte olduğu gibi bugün de karşıyız. Şehrimizde STK’lar, esnaf odaları, zaman zaman programlar ve festivaller düzenler. bu programlara bizlerde iştirak eder memnuniyetimiz dile getiririz. Bizler oda başkanlarına ve STK başkanlarına hep tavsiyelerde bulunmuşuzdur. festivaller düzenleyebiliriz, şehrin tanıtımı açısından sizin bulunduğunuz makamları tanıtımları açısından faydalı olan programlar düzenleyebiliriz ama programlara davet edeceğimiz, çağıracağımız aziz şehir Elazığ’a iştirak edecek isimlere hassasiyetle dikkat edilmelidir. Elazığ’ın ahlaki değerleriyle uyuşmayan açıklamalarıyla, söylemleri ve paylaşımlarıyla bizim özellikle son dönemde çok yaygın olan LGBT çalışmalarına destek veren onlarla ilgili çalışmalar yapan, onların yanında pozitif tavır sergileyen İrem Derici adlı şarkıcıyı ilimizde istemiyoruz. Şayet gelmesi için anlaşma yapılmış ve para ödenmişse bu paradan vazgeçin o kişileri Elazığ’a getirmeyin. ” ifadelerini kullandı.
Son olarak bir güzellik merkezi açılışı için 1 Ekim’de Elazığ’a gelecek olan açılışın ardından  bir otelde kadınlar matinesi düzenleyecek olan Selin Ciğerci’yi de Elazığ’da istemediklerine dair açıklamalarda bulundu.
Vefa Der Kurucu Genel Başkanı Zülfü Kartakgül Selin Ciğerci ile ilgili yaptığı basın açıklamasında “bir güzellik merkezi açılışına gelecek olan önceden Bebek Okan olarak bahsedilen şimdi Selin Ciğerci olarak bilinen şahsı Elazığ’da istemiyoruz. Elazığ’da böyle şahısların varlığı Elazığ kültürüne aykırı. ” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.