height="132" />
ELAZIĞ’DA UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE SÜRÜYOR

ELAZIĞ’DA UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE SÜRÜYOR

ABONE OL
Eyl 26, 2022 12:11
ELAZIĞ’DA UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE SÜRÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, uyuşturucu ile mücadele sürüyor.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, uyuşturucu ile mücadele kapsamında ilimiz genelinde meydana gelebilecek her türlü uyuşturucu madde kullanımı, ticareti ve sevkiyatının önlenmesine yönelik olarak Pazar günü yürütülen çalışmalar sırasında;

İlimiz Bingöl Polis Uygulama Alanı üzerinde durdurulan araçta yakalanan; M.K. (26) M.Y. (26) İsimli şahısların üzerinde ve bagajlarında dedektör köpek Nina yardımıyla yapılan aramada;  2 Parça halinde “(3 kilo 650 gram)” gelen Kubar Esrar maddesi ele geçirildi.

M.K ve M.Y isimli şahıslar gözaltına alınıp, Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından bugün Adliyeye sevk edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.