DOLAR 32,3849 0.16%
EURO 34,9779 -0.28%
ALTIN 2.324,300,22
BITCOIN 22769010,24%
Elazığ
10°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Dumandağ Kuran Kursu ve Camileri yaşatma Vakfı’nın açılışı gerçekleştirildi

Dumandağ Kuran Kursu ve Camileri yaşatma Vakfı’nın açılışı gerçekleştirildi

ABONE OL
Eyl 24, 2022 23:00
Dumandağ Kuran Kursu ve Camileri yaşatma Vakfı’nın açılışı gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ ziyaretlerini sürdüren TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğluoğlu ve beraberindeki heyet STK ve il başkanları Dumandağ Kuran Kursu ve Camileri yaşatma Vakfının açılış törenine katıldı.

Kuran kursunun açılış törenine Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin bulut ve Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’da katıldı.Dumandağ cami ve kuran kurslarını yaşatma ve insani yardım vakfı başkan yardımcısı Yusuf Dumandağ vakfın hizmetleri hakkında bilgilendirmeler de bulundu. Başkan yardımcısı Yusuf Dumandağ “Vakıf, tarih boyunca süregelmiş yardımlaşma ve dayanışma duygusunun kurumsallaşmış halidir.
Ecdadımız  Osmanlı bir Vakıf medeniyetiydi. Eğitim, sağlık, sosyal yardım, diyanet ve Bayındırlık gibi alanlarda faaliyet gösteren vakıflar topluma ve devlete büyük hizmetler yapardı, öyle ki her mahallede bir Vakıf vardı  ve tüm ihtiyaçları bu vakıflar tarafından karşılanırdı. Tek amaçları ise insanlara faydalı olmaktı.
“Sizin en hayırlınız insanlara faydalı olandır” buyuran peygamber efendimizin sözlerini rehber edinerek bugün burada bizlerde şehrimize ve ülkemize bir Vakıf kazandırmanın mutluluğu ile karşınızdayız.
Dumandağ ailesi olarak bugüne kadar şehrimize her alanda katkılar sunmaya çalıştık, yeri geldi şehrimizin manevi atmosferine katkı sunmak için kuran kursları ve camiler inşa ettik, yeri geldi toplumsal dayanışma adına ulusal ve uluslararası yardım organizasyonularına katkıda bulunduk. Desteklerini bizden hiçbir zaman esirgemeyen sayın başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu beyefendinin Karakoçan’ımıza kazandırdığı TOBB Anadolu imamhatip lisesi ve 200 yataklı öğrenci yurdumuzda eğitimlerine devam eden öğrencilerimizde dahil olmak üzere diğer öğrencilerimize de desteklerimizi hiç bir zaman esirgemedik ve bugün geldiğimiz noktada tüm bu hizmetleri vakıf çatısı altında kurumsal bir yapıda toplayıp sizler ile daha güçlü bir yapıda daha büyük hizmetler vermenin gayreti içerisindeyiz. Bizlere bu hizmetleri yapabilmeyi nasip eden yüce Allah’a sonsuz olsun.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.