height="132" />
AKIN “İLİMİZİN SORUNLARI ÇATIŞMAYLA DEĞİL, PROJEYLE ÇÖZÜLÜR!”

AKIN “İLİMİZİN SORUNLARI ÇATIŞMAYLA DEĞİL, PROJEYLE ÇÖZÜLÜR!”

ABONE OL
Eyl 24, 2022 23:22
AKIN “İLİMİZİN SORUNLARI ÇATIŞMAYLA DEĞİL, PROJEYLE ÇÖZÜLÜR!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet partisi İl Başkanı Abdullah Akın ve yönetim kurulu üyeleri Akpınar Mahallesinde mahalleli ile toplantı düzenleyerek, Elazığ’ın problemlerini nasıl çözeceklerine dair hazırlamış oldukları 14 maddelik Saadet Partisi Elazığ Kalkınma Planını anlattılar.

Toplantı sonunda Akpınar Mahallesi sakinlerinin şikayetlerini dinleyen İl Başkanı Abdullah Akın “Hepinizin bildiği üzere ilimizdeki en büyük sorun işsizliktir. Elazığ’ımızda 60 binin üzerinde işsiz var. Tüm işsizleri yeni yapılan stadyuma doldursanız sığmıyor. 3 tane stadyum yapmanız gerekir. Böylesine büyük ölçekli bir işsizliği lafla, çatışmayla, bir takım efelik sözlerle çözemezsiniz. Allah insanı acıkan ve üşüyen bir varlık kılmıştır. Aç olsanız, ben sizin karnınızı konuşarak doyurabilir miyim. Hayır. Bunun için vesile gerekir. İşte memleketimizin sorunlarını da çözmek için vesileler gerekir. Bu vesile projedir. İşte bu projeleri anlatmak için huzurlarınıza gelmiş bulunuyorum.” diyerek projelerini anlattı ve mahalleli ile sohbet edilerek sorunları dinlendi ardından toplantı sonlandırıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.