DOLAR 32,3332 0.24%
EURO 35,0502 -0.23%
ALTIN 2.282,600,24
BITCOIN 22838891,33%
Elazığ

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

MİLLETVEKİLİ BULUT, GENÇLERLE BULUŞTU

MİLLETVEKİLİ BULUT, GENÇLERLE BULUŞTU

ABONE OL
Eyl 24, 2022 23:58
MİLLETVEKİLİ BULUT, GENÇLERLE BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Keban’da “Çay Bizden, Sohbet Sizden” adlı programa katıldı. AK Parti Gençlik Kolları tarafından hazırlanan programa katılan Metin Bulut, bu kez gençleri dinledi.

Gençlerle, önce halay çekti, ardından futbol oynadı.
AK Parti Gençlik Kolları tarafından hazırlanan “Çay Bizden, Sohbet Sizden” programının konuğu bu kez Ak Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut oldu.
Metin Bulut bu kez Baskil-Ağın ve Keban’ın Gençlerini dinleyerek, merak ettikleri soruları cevapladı.
KÜRÜM: “VEKİLİMİZİ GENÇLERİMİZ YAKINDAN TANIMA FIRSATI BULDU”
Ak parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, düzenledikleri programla amaçlarının birlik ve beraberliğe katkı sağlamak olduğunu kaydetti. Kürüm, “Bugün AK Parti Elazığ İl Başkanlığı olarak Genel Merkez Gençlik Kollarımızın 81 ilde organize ettiği ‘Çay Bizden, Sohbet Sizden’ programımızda gençlerimizle birlikte buluştuk. Bu programımızın içeriğini kıymetli milletvekilimiz Sayın Metin Bulut vekilimizin de görüşleri ve önerileri üzere 3 ilçeyi Keban’da toplayarak bir gençlik buluşması tadında olsun istedik. Gençlik buluşmamıza Baskil, Keban ve Ağın’dan genç kardeşlerimiz katıldı. Genç kardeşlerimizle birlikte milletvekilimizle birlikte hem yemek yedik hem çay içtik hem sohbet ettik hem de bazı sporsal faaliyetlerde bulunduk. Sayın vekilimizi gençlerimiz yakından tanıma fırsatı buldu gerek ülke gündemiyle gerek yerel gündemle alakalı sorularını vekilimize ilettiler. Vekilimiz de tüm içten ve samimiyetiyle gençlerin sorularını cevaplamaya çalıştı. Bizler Elazığ’ın en aktif ve en diri gençlik kolları teşkilatı olduğumuzu tekrar yineleyerek sahadaki faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.
BULUT: “ÇOK FAYDALI OLDUĞUNA İNANDIĞIMIZ BİR ETKİNLİK”
AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, gençlerin ülkenin geleceği olduğunun altını çizerek, Ak Parti’nin gençlere önem verdiğini söyledi. Bulut, “Biz sadece adından da anlaşılacağı gibi çay ve yemek ikram ettik onlarla sohbet ettik onları daha çok dinledik, daha çok konuşmaktansa onları dinlemeyi tercih ettik. Son dönemde sıkça yapmış olduğumuz faaliyetlerden bir tanesi. Doğrusunu söylemek gerekirse de bizim siyaseten de çok keyif aldığımız çok da istifade ettiğimiz, faydalandığımız toplumdan adeta geri bildirim aldığımız gençlerin geleceğe bakışıyla alakalı bilgilendiğimiz, onların bizden istediğini, bizim onlardan ne beklediğimizi böyle geniş ortamlarda paylaştığımız, çok faydalı olduğuna inandığımız bir etkinlik. Neticede hep söylüyoruz bu emaneti günün birinde bu ülkenin gençlerine bırakacağız. Onların emanetini bugün onlarla birlikte oturup değerlendirdik bu yönüyle de çok kıymetli olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.