DOLAR %
EURO %
ALTIN 2.309,121,40
BITCOIN 22832532,18%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Saadetliler Aksaray mahallesi sakinleri ile çay bahçesinde

Saadetliler Aksaray mahallesi sakinleri ile çay bahçesinde

ABONE OL
Ağu 29, 2022 17:31
Saadetliler Aksaray mahallesi sakinleri ile çay bahçesinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet partisi İl Başkanı Abdullah Akın ve yönetim kurulu üyeleri, Aksaray mahallesi sakinleri ile çay bahçesinde bir araya geldiler.

İl Başkanı Akın,  başta işsizlik olmak üzere ilimizin çeşitli problemlerine yönelik üretmiş olduğumuz 14 projeyi “Elazığ Kalkınma Planı”nı anlatarak, Aksaray mahallesi sakinlerinden Saadet Partisine destek istedi. İl Başkanı Akın, AK Parti tarafından Elazığ’a yapılan şeylerin işsizliğe, tarıma, hayvancılığa çözüm oluşturmadığını hatta daha da derinleştirdiğini ifade ederek, “Elazığ’da İş-Kur’a kayıtlı 30 bin kayıtlı işsiz var, tüm işsizleri yeni yapılan stadyuma doldursanız sığmıyor, 2 tane stadyum yapmanız gerekiyor. Böylesine büyük ölçekli bir işsizliği ancak kapsamlı projeler çözebilir, sığ ve basit projeler bu işsizliği bitiremez. Efendim şuraya köprü yapayım, şuraya şunu yapayım demek ancak 50-100 kişiye iş verir. Bu işsizliği kökünden bitirecek 50 bin kişiye doğrudan, 100 bin kişiye dolaylı istihdam oluşturacak, Saadet Partisi Elazığ Kalkınma Planını anlatmak için huzurlarınıza gelmiş bulunuyorum.” dedi.
İl Başkanı Akın Elazığ Kalkınma Planını anlattıktan sonra mahalle sakinlerinin düşüncelerini alıp, mahallenin sorunlarını dinledi.  İl Başkanı Abdullah Akın  “ İnsanların Mars’a gidip koloni kurmak için çalıştığı bir dönemde, bu mahallemize doğalgazın arz edilmemesi, yıllardır şor şor deresi ıslahının yapılmaması, Çimento Fabrikası gibi zehir saçan bir yerin bu bölgedeki kardeşlerimizi zehirlemesi asla kabul edilemez, aymazlıktır, utanılması gerekiyor. Biz Elazığ’dan milletvekili çıkarmamız durumunda Allah’ın izni ve inayetiyle bu problemlerinizi çözeceğiz söz veriyorum” dedi.
Saadet partisi İl Başkanı Abdullah Akın ve yönetim kurulu üyeleri soru cevabın ardından toplantıyı sonlandırılıp mahalleden ayrıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.