height="132" />
CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, bir dizi temaslarda bulundu

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, bir dizi temaslarda bulundu

ABONE OL
Tem 25, 2022 15:47
CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, bir dizi temaslarda bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’daki ziyaretlerini sürdürüyor.

Meclisin tatile girmesinin ardından Elazığ’a gelen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, çalışmalarına devam ediyor.

Güne yerel gazete ziyareti ile başlayan ve daha sonra partisinin il binasına geçen Erol, burada parti yönetimi ve üyelerle istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Ardından Şehit Serkan Adıgüzel’in Babası Hasan Hüseyin Adıgüzel’i de ziyaret eden Milletvekili Gürsel Erol, parti binasında Emekli Astsubaylar Derneği Elazığ Şubesi yönetici ve üyelerini ağırladı.

Daha sonra Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’ne geçen Erol, burada Akdağ Mineral Taşyünü Fabrikası ve GALA Tekstil Fabrikası’nı ziyaret ederek yetkililerden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Öte yandan Milletvekili Erol, CHP İl Disiplin Kurulu Başkanı Zülfü Doğan’ın Kızının Akgün Otel’de yapılacak nikah merasimine katıldı.

Milletvekili Erol: ‘Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı Yaptığımızda Elazığ’ın Tüm Sorunlarını Çözeceğiz’

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un son durağı ise Maden ilçesine bağlı Gezin Plaj Köyü oldu. Erol, köy sakinleriyle bir araya gelerek Elazığ’ın kalkınmada öncelikli pilot olmasının faydalarını anlattı.

“SORUNLARI TESPİT EDİP ÇÖZÜMLERİNİ ANLATACAĞIZ”

Milletvekili Gürsel Erol, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Elazığ’a özel bir ilgisi olduğunu vurgulayarak Elazığ’ın tüm sorunlarını tespit etmek için çaba gösterdiklerini ve çözümleri tespit ederek anlatacaklarını belirtti. Milletvekili Erol açıklamasında: “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ Ticaret Lisesi’ni birincilikle bitiren bir öğrenci. Elazığ’a karşı özel bir ilgisi var ve iktidar olduğumuzda, Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı yaptığımızda, Elazığ’ı kalkınmada öncelikli pilot il edeceğiz. Yani bu gölgede öncelikli il olarak Elazığ değerlendirilecek ve Elazığ’ın sorunlarıyla ilgili çözümleri bizler iktidar olmadan önce anlatacağız” ifadelerine yer verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.