height="132" />
Vali Toraman’dan ’24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’ Mesajı

Vali Toraman’dan ’24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’ Mesajı

ABONE OL
Tem 24, 2022 15:08
Vali Toraman’dan ’24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’ Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Valisi Ömer Toraman, ’24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’ nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Vali Toramani mesajında: “Basın demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biridir. Toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel görev sayan, kamuoyunun doğru ve tarafsız haber alma ihtiyacını karşılayan basın kuruluşları, demokrasinin güçlenmesine büyük katkı sağlamaktadır.
Bu kapsamda, Türk basını ülkemizin menfaatlerini ve kamu yararını gözeterek kamuoyunu aydınlatırken toplumsal değerlere, hukuka ve basın meslek ilkelerine uyarak, gazetecilik görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getirmektedir.
Büyük bir özveriyle görevini ifa eden, basınımızın değerli mensuplarının, görevlerini bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine inancım tamdır.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm basın mensuplarımızın “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını” kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifdelerine yer verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.