height="132" />
MEVLÜDE TEYZE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

MEVLÜDE TEYZE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

ABONE OL
Tem 24, 2022 15:25
MEVLÜDE TEYZE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Mevlüde Teyzeyi arayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmelerini sağladı.

Yaklaşık 10 dakika süren ve samimi geçen sohbet ortamında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mevlüde Teyzenin halini hatırını sordu.

Mevlüde Teyze ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Elazığ’a gelen CHP heyeti ile karşılaşmasını anlattı ve “millet olarak Erdoğan bolluğu gördük” ifadelerini kullandı.

Mevlüde Teyze, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a millete hizmet yolunda verdiği mücadelede yar ve yardımcısı olması için Yüce Allah’a her daim dua ettiğini söyledi.

Gelişmeyi AK Parti Elazığ milletvekili Ağar, twitter hesabında yaptığı paylaşım ile kamuoyuna duyurdu.

CHP HEYETİ İLE EKONOMİYİ TARTIŞMIŞTI

Çeşitli ziyaretler için Elazığ’a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ile CHP’li 10 milletvekiliyle çarşıda karşılaşan Elazığ’lı Mevlüde Benderlioğlu, ekonomi konusu açılınca “Ben zamanında hastanede yattığımda bir ilaç bulamıyordum. Şimdi benim eşim hastanede yatıyor aynı 5 yıldızlı otel gibi. Yemeği, bakımı her şeyi var. Niye ortaya düşmüşsünüz. Hiç pahalı değil. Herkes alıp yiyor. Biz emekliyiz Allah’a şükür paramı bile arttırıyorum. Bu zamları zenginler yapıyor. Hep fabrikatörler, market açanlar onlar yapıyor. Tayyip Erdoğan mı yapıyor. Herkes Tayyip Erdoğan yapıyor diyor. Sen olsan ayağına sıkar mısın. Bir zaman biz sigorta hastanelerinde birbirimizin saçını yoluyorduk ilaç kuyruğunda. Parmak çok, siz Türkiye’ye bakın dışarıya bakmayın” diyerek CHP heyetine tepki göstermişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.