height="132" />
Bakan Yardımcısı Öncü, Elazığ’da Bakanlığa Bağlı Kurumları Ziyaret Etti

Bakan Yardımcısı Öncü, Elazığ’da Bakanlığa Bağlı Kurumları Ziyaret Etti

ABONE OL
Tem 24, 2022 15:33
Bakan Yardımcısı Öncü, Elazığ’da Bakanlığa Bağlı Kurumları Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Av. Fatma Öncü Elazığ’da Bakanlığa bağlı kurumları ziyaret ederek çocuklar, yaşlılar ve özel gereksinimli bireyler ile bir araya geldi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Av. Fatma Öncü geçtiğimiz gün Elazığ’a gelerek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı kurumları ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Bakan Yardımcısı Av. Fatma Öncü Elazığ temasları kapsamında, Beyyurdu Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü’nü, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü’nü ve Gazi Huzurevi’ni ziyaret ederek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Elazığ’da çocuklar, yaşlılar ve özel gereksinimli bireyler ile bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Bakan Yardımcısı Av. Fatma Öncü misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Av. Fatma Öncü Elazığ ziyareti ile ilgili yaptığı değerlendirmede: “Elazığ ilimizde kuruluşlarımızı ziyaret ederek çocuklarımız, yaşlılarımız ve özel gereksinimli bireylerimiz ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Gösterdikleri misafirperverlik için çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Elazığ’daki temaslarını tamamlayan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Av. Fatma Öncü daha sonra Bingöl’e geçti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.