height="132" />
ELAZIĞ DA  HAFTALIK VAKA SAYILARI  AÇIKLANDI! ELAZIĞ DİKKAT

ELAZIĞ DA  HAFTALIK VAKA SAYILARI AÇIKLANDI! ELAZIĞ DİKKAT

ABONE OL
Tem 22, 2022 18:18
ELAZIĞ DA  HAFTALIK VAKA SAYILARI  AÇIKLANDI! ELAZIĞ DİKKAT
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlık Bakanlığının açıkladığı verilere göre 11-17 Temmuz tarihleri arasında Elazığ’da korona nedeniyle vakalarda bir artış görülüyor. Vaka sayısı gün geçtikçe  katlanarak artıyor…

Sağlık Bakanı  ve  İl Sağlık Bakanlığı  Elazığ halkını aşı olmaya davet etti . Tekrar maskeye geri dönmeyelim diye uyarıda bulundular.” Herşey bizim çabamızla halledilecek “ dediler.

Buna göre,  Türkiye genelinde  11-17 Temmuz tarihleri arasında 226 bin 532 kişi coronaya yakalandı.

Bir hafta içerisinde corona nedeniyle de 96 kişi yaşamını yitirdi.

İyileşenlerin sayısı ise 124 bin 732 olarak açıklandı.

ŞİMDİYE KADAR KAÇ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ?

Türkiye’de şimdiye kadar görülen vaka sayısı 15 milyon 524 bin 71 olarak açıklandı. Virüs nedeniyle hayatını kaybeden toplam kişi sayısı da 99 bin 184 oldu.

AŞILAMADA İLK SIRADA HANGİ ŞEHİR VAR?

Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak takip etti.

EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA DA

Elazığ’da aşılama oranı aylardır 70,8 den yukarıyı görmedi. Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa’yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.

GEÇEN HAFTA VAKA SAYISI 117 BİNDİ

Sağlık Bakanlığı’nın 4-10 Temmuz haftasını kapsayan korona veri tablosuna göre, 117 bin 95 vaka tespit edildi, 31 kişi hayatını kaybetti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.