height="132" />
Elazığ İl Özel İdaresi, Muhtar Bilgilendirme Toplantılarına Devam Ediyor

Elazığ İl Özel İdaresi, Muhtar Bilgilendirme Toplantılarına Devam Ediyor

ABONE OL
Haz 28, 2022 16:13
Elazığ İl Özel İdaresi, Muhtar Bilgilendirme Toplantılarına Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ İl Özel İdaresi, imar kanunu ve kaçak yapılaşmayla mücadele ilişkin muhtarlara bilgilendirme toplantılarını sürdürüyor.

İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz aylarda başlatılan bilgilendirme toplantıları bu hafta Karakoçan  ilçesinde düzenledi. Karakoçan ilçesindeki muhtarların katıldığı toplantıda; imar kanunu ve kaçak yapılaşmanın doğuracağı sorunlara ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda İmar kanununda yer alan düzenlemeler ve kaçak yapılaşma ile ilgili süreçler, sorunlar ve çözüm önerileri muhtarların hem imar kanunu hem de kaçak yapı ile mücadele çerçevesinde yapması gerekenlere ilişkin bilgiler verildi.

Toplantı sonrasında ise İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü tarafından hazırlanan köy yerleşik alan haritaları muhtarlara teslim edildi.

Elazığ İl Özel İdaresi tarafından başlatılan bilgilendirme toplantıları diğer ilçelerde de devam ederek tüm muhtarları köy yapılaşmasında uyulması gereken genel kurallar ile kaçak yapılaşmayla mücadelede yapılması gerekenler ve uygulanacak müeyyideler hakkında bilgilendirilmiş olacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.