height="132" />
Çanakçı: “DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Elazığ’a Gelecek”

Çanakçı: “DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Elazığ’a Gelecek”

ABONE OL
Haz 28, 2022 16:08
Çanakçı: “DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Elazığ’a Gelecek”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Elazığlı İbrahim Halil Çanakçı, saha çalışmalarına katılmak üzere Elâzığ’a geldi. Değerlendirmelerde bulunan Çanakçı, yakın zamanda Genel Başkan Ali Babacan’ın Elazığ’a geleceğini söyledi.

DEVA Partisi İl Teşkilatının saha çalışmalarına katılmak üzere Elazığ’a gelen DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Çanakçı, Kanal 23’ü ziyaret etti. Kanal 23 Genel Yayın Yönetmeni Arif Çakmak tarafından karşılanan İbrahim Halil Çanakçı’ya İl Başkanı Mehmet Kangal ve teşkilat üyeleri de eşlik etti.

“GENEL BAŞKAN BABACAN ELAZIĞ’A GELECEK”

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Elazığlı İbrahim Halil Çanakçı, saha çalışmalarına katılmak üzere geldiğini belirterek, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın yakın zamanda Elazığ’a geleceğini söyledi.

Genel Başkan Yardımcısı Çanakçı; “Genel Başkanımız önümüzdeki aylarda Elazığ’a çok kapsamlı bir program düzenleyecek. Bugün genel saha faaliyetleri kapsamında Elazığ’dayız, teşkilatlarımız ile vatandaşlarımızla beraberiz.” Dedi.

“SEÇİMLERE KENDİ İSMİMİZLE VE LOGOMUZLA GİRECEĞİZ”

Deva Partisi’nin Türkiye’ye yeni bir siyaset anlayışı getirdiğini ve çözüm odaklı çalışmalar ortaya koyduğunu ifade eden Çanakçı, seçimlere kendi isim ve logolarıyla katılacaklarını kaydetti.

Çanakçı; “Bu yeni dilin ve yeni anlayışın en önemli özelliklerinden birisi de çözüm odaklı ve gelecek odaklı olması. Gerçekten memleket meselleri ile ilgili çözümler ortaya koymak. DEVA Partisi olarak bunu ciddiyetle yürütüyoruz. Sadece ezbere konuşup eleştirmiyoruz bunun çözümlerini de ortaya koyuyoruz. DEVA Partisinin kadrosunu daha yakından tanıdıkça ilgi ve alaka da artacaktır. Türkiye’de en hızlı üye sayısını yükselten partiyiz. Seçimlere kendi ismimizle ve kendi logomuzla girme kararı almış bir partiyiz. Bu tabi ittifakları dışlamıyor. Kendi isim ve logomuzla girmek ittifak yapmanın önünde engel değil ama biz bir başka partinin listesinden girmeyeceğimizi, kendi listemizle seçime gireceğimizi açıkladık.

“ELAZIĞ’DA DEVA PARTİSİ ÇOK HIZLI BÜYÜYOR”

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Çanakçı, Elazığ İl Teşkilatı’nın başarılı çalışmalar yürüttüğünü belirterek; “bizim teşkilatlarımız büyük özveri ile çalışıyorlar. Eldeki imkanlar değerlendirildiğinde büyük fedakarlıklar yapıyorlar. Elazığ teşkilatımızda çok başarılı bir çalışma ortaya koyuyorlar sürekli sahadalar. Elazığ’da DEVA Partisi çok hızlı bir şekilde büyüyor.”ifadelerine yer verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.