height="132" />
Yeniden Refah Partisi’nden LGBT’ye Tepki

Yeniden Refah Partisi’nden LGBT’ye Tepki

ABONE OL
Haz 27, 2022 12:00
Yeniden Refah Partisi’nden LGBT’ye Tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Elazığ Gençlik Kolları, “LGBT Ahlaksızlığına Geçit Vermeyeceğiz” sloganıyla öğretmenevi önünde toplandı.

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından, Elazığ’ın da aralarında bulunduğu 81 ilde eş zamanlı LGBT sapkınlığına karşı basın açıklaması yapıldı.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Gençlik Kolları da, “LGBT Ahlaksızlığına Geçit Vermeyeceğiz” sloganıyla Öğretmenevi önünde toplandı.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Akın Karakaya, Türkiye’yi savaşla işgal edemeyen güçlerin, bir takım oyunlarla bölücülüğe devam ettiğini dile getirdi.

KARAKAYA: “ONURSUZLUĞUN VE AHLAKSIZLIĞIN KARŞISINDAYIZ”

Karakaya, LGBT sapkınlığının da bunlardan biri olduğunu ifade etti. Karakaya, “Özellikle son birkaç yılda belirli şer odaklarının düğmeye basmasıyla hükümetler ve uluslararası organizasyonlardan aldıkları desteklerle LGBT ve türevleri zinayı koruyan kanunlar ver nizamlar cinsiyet eşitliği çalışmaları kaldırılan İstanbul Sözleşmesi ve hala yürürlükte olan ilgili kanun maddeleri ile bu değerlerin tahribatı ve yok edilme çabası ile karşı karşıyayız. Cinsiyet eşitliği onur ve özgürlük gibi süslü kavramlarla servis edilen bir takım kişiler ve kurumlar tarafından desteklenen bu onursuzluğun ve ahlaksızlığın karşısındayız. Bu izansızlık, edepsizlik olsa olsa geri kalmışlığın ve karanlığın bir tezahürü olmuş olabilir” dedi.

KARAKAYA: “LGBT SORUNU EKONOMİDEN DAHA ÇOK MÜHİM BİR SORUNDUR”

Akın Karakaya, Türkiye’de devletin LGBT’ye karşı gerekli tedbirleri alması gerektiğini kaydetti. Akkaya, “Son günlerde sosyal mecralarda yaygınlaşan, normalleştirmeye çalışılan bir LGBT sorunuyla karşı karşıyayız. Bu sorun ekonomiden daha çok mühim bir sorundur. Toplumları ayakta tutan en önemli unsur sağlam bir aile yapısıdır. Nesli korumak aileyi korumakla ancak mümkündür. Biz toplumun çekirdeği olan aileyi koruyamazsak ülkemizin ayakta kalması mümkün değildir” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.