height="132" />
Engelli Vatandaşlar İçin “Oltanı Al Gel Aramızdan Engel Yok” Etkinliği

Engelli Vatandaşlar İçin “Oltanı Al Gel Aramızdan Engel Yok” Etkinliği

ABONE OL
Haz 27, 2022 13:49
Engelli Vatandaşlar İçin “Oltanı Al Gel Aramızdan Engel Yok” Etkinliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Kızılay Elazığ Şubesi, El-Aziz Avcılık, Atıcılık, Amatör Balıkçılık ve Doğa Sporları Derneği Keban’da engelli vatandaşlar için balık tutma etkinliği düzenledi.

Türk Kızılay Elazığ Şubesi, El-Aziz Avcılık, Atıcılık, Amatör Balıkçılık Ve Doğa Sporları Derneği İle Birlikte Oltanı al gel engelin yok sloganı ile Keban Yahyalı Mevkiinde 30 Engelli Vatandaş İle Birlikte Balık Tutma Etkinliği Düzenledi. Etkinlikte Engelli çocuklara dernek tarafından olta dağıtıldı.

Programa Keban kaymakamı Hasan Akbulut ve Keban belediye başkanı Fethiye Atlı da katıldı. Etkinlik kapsamında engelli bireyler balık tutup aileleri ile keyifli bir gün geçirdi.

Kızılay Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya etkinliğin amacından bahsetti. Kızılkaya, “Bu faaliyetimizin esas amacı engelli yavrularımızın, engelli bireylerimizin hakları olan sosyal projelerle, etkinliklerle hemhal olmalarını sağlamak onlarında bu haklardan istifade etmesini sağlamak. Hem kendilerinin hem aile bireylerinin, velilerinde tarafımızda, toplumca önemsendiklerini anlamalarını sağlamak. İnşallah bu tarz etkinliklerimiz Türk Kızılay Elazığ Şubesi olarak devam edecektir” dedi. El-Aziz Avcılık, Atıcılık, Amatör Balıkçılık Ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Naci Turgut, Engelli Vatandaşların da sosyal hayatta yer almalarını istediklerini söyledi. Turgut, “Buraya gelen birey arkadaşlarımıza aramızda bir engel olmadığını bizim sloganımızı da bu aşamada ‘oltanı al gel aramızda engel yok’. Biz sadece bu insanları engelli olarak görmeyeceğiz onlar her zaman yanımızda görmek istiyoruz, yanımızda hissetmek istiyoruz, beraber olmak istiyoruz” dedi.

Fırat’ın Muradı Olta balıkçılar kurucuları Murat Şimşek ve Muhammet Alparslan Turan düzenlenen etkinlik için teşekkür ederek etkinliklerin devamının olması gerektiğini söylediler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.