height="132" />
Gönüllü Gençlerden AMATEM’e Ziyaret

Gönüllü Gençlerden AMATEM’e Ziyaret

ABONE OL
Haz 25, 2022 14:59
Gönüllü Gençlerden AMATEM’e Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Muammer Faruk Sağlar Gençlik Merkezi ve Yurtlarda kalan gönüllü gençler, Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi yerleşkesi içerisinde bulunan Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi  (AMATEM) ziyaret etti.

AMATEM’deki hastalar ile bir süre sohbet eden gençler hastaların gün içerisinde neler yaptığı hakkında da bilgi aldılar.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Devletimiz Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları hastanelerini önemsediğini ifade ederek,  burada çok büyük gayret ve fedakarlık içerisinde hizmet verildiğini söyledi.

Eren, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak sosyal faaliyetler noktasında her zaman AMATEM’deki hastalarında yanlarında olduklarını belirtti.

EREN: “TEK GAYEMİZ, ÜLKEMİZE VE MİLLETİMİZE RUHU DA BEDENİ DE DİPDİRİ NESİLLER KAZANDIRMAKTIR”

Eren yaptığı açıklamada, “Alkol, uyuşturucu ve madde bağımlılığının gençlerimizin hayallerini, umutlarını yok ederek onları çıkılmaz bir yola sürüklüyor. AMATEM merkezine yapılan ziyaret için gönüllü gençlerimizi tebrik ediyorum. Gönüllülerimiz bağımlılıkla mücadele eden hastalarımızın yanında yer alarak onların daha kaliteli bir zaman geçirmeleri için kitap ve spor malzemeleri hediye ettiler. Gönüllü gençlerimiz ve kurumum adına AMATEM merkezi personeline ve Elazığ il sağlık müdürümüze katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman altını çizerek ifade ettiğim gibi içki, madde ve kumar bağımlılığı tüm kötülüklerin anasıdır. Tütün kullanımı, hem kendimize hem çevremize zararlıdır. Teknoloji bağımlılığı, bizi insan yapan vasıflarımızdan uzaklaştırıp, gerçek olmayan bir dünyaya hapseder. Bağımlılıkla mücadeledeki tek gayemiz, ülkemize ve milletimize ruhu da bedeni de dipdiri nesiller kazandırmaktır. İnşallah bu mücadeleyi ülkemizde tek bir bağımlı bırakmama azim ve kararlılığıyla sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.