height="132" />
Keban’da “Şair Ahmet Demir” Konulu Şiir Günü Düzenlendi

Keban’da “Şair Ahmet Demir” Konulu Şiir Günü Düzenlendi

ABONE OL
Haz 12, 2022 16:28
Keban’da “Şair Ahmet Demir” Konulu Şiir Günü Düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keban Belediyesi ve Manas gönül evi katkıları Keban’da “Şair Ahmet Demir” konulu şiir günü düzenlendi.

Şiir günü nedeniyle Elazığ’dan Keban gelen 25 Şair ve yazar Manas Gönülevi sorumlusu Şener Bulut öncülüğünde, Keban Kaymakamı  Hasan Akbulut’u, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı’yı ,Keban Gazetesi ve Eğitimci-Ressam Abdullah Bulut’a ait sanat galesini  ve Tarihi Yusuf ziya paşa camini ziyaret ettiler.

Keban Kaymakamı Hasan Akbulut, ” Sizler gibi müstesna insanları ağırladığımız için ziyadesi ile mutlu oldum. Her zaman yanındayız ” dedi.

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı ” Sevgili üstatlarımız şeref verdiniz, hoş geldiniz,Bugün misafirimizsiniz, Umarım Keban’da hoş ve güzel bir gün geçirirsiniz ” diye konuştu.

25 Şair ve yazar Manas Gönülevi adına konuşan Şener Bulut “Yaptığımız faaliyetlere desteklerinden dolayı Elazığ Belediyesine, Keban Belediyesine ve Keban Kaymakamlığına teşekkür ederim” dedi

Elazığ’dan giden 25 Şair ve yazarlar ile Kebanlı şair ve yazarların katılımı ile “Şair Ahmet Demir” konulu şiir günü başladı.

Şair Ahmet Demir Açılış konuşmasında ” Çok kıymetli gönül dostlarım,Çok değerli üstatlarım Keban’a hoş geldiniz, İlk şiirimi ortaokulda yazmam ile başlayan hayatımı yazmakla devam ettim ve yazdıklarımı üç şiir kitabımda yayınlattım, halen çeşitli gazete ve yayın organlarında şiirlerimi yayınlatıyor, şiirle uğraşıyor ve yazıyorum.” dedi.

Şiir gününde Şair ve yazarlar Şiir dinletisi ve Elazığlı yerel Halk Sanatçısı Fethi Açıkgöz ve Nihat  Kazazoğlu, Türkü seslendirdiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.