DOLAR 32,3473 0.29%
EURO 35,1240 -0.03%
ALTIN 2.309,821,44
BITCOIN 22898213,11%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doğruyol Partisi’nin Maden İlçe Kongresi Gerçekleştirildi

Doğruyol Partisi’nin Maden İlçe Kongresi Gerçekleştirildi

ABONE OL
Haz 12, 2022 15:44
Doğruyol Partisi’nin Maden İlçe Kongresi Gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ ili maden ilçesi DYP 1.Olağan kongresi DYP Elazığ İl Başakanı Feti Gündoğan ve DYP Elazığ Merkez İlçe Başkanı Macit Kılıç’ın katılımıyla yapıldı.

Yapılan Kongrede Maden DYP İlçe Başkanlığına Ayfer Koç seçildi.

Kongrede kısa bir konuşma yapan Elazığ DYP İl Başkanı Feti Gündoğan  “Vatandaşlarımızın partimize olan teveccühü her geçen gün artıyor ve partimiz çok iyi bir ivme yakalamış durumda, bunun göstergesi de üye sayılarımızın sürekli artmasıdır.  Bizler Ülkemizin ve Elazığ ve ilçelerimizin meselelerine hâkim bir partiyiz Bunları çözmek için de Türkiye’nin ve ilimizin dört bir yanını dolaşarak vatandaşlarımıza anlatıyor ve onların sorunlarını dinliyor, çözümü noktasında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız bizlere yoğun ilgi gösteriyor. Bu gün burada gerçekleştirdiğimiz Maden  İlçe kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor Maden İlçe Başkanlığına seçilen Ayfer Koç  Hanımefendiye ve Yönetimine yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.