DOLAR 32,3317 0.25%
EURO 35,0399 -0.26%
ALTIN 2.279,520,10
BITCOIN 22849361,61%
Elazığ

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

CHP’den Canan Kaftancıoğlu Açıklaması

CHP’den Canan Kaftancıoğlu Açıklaması

ABONE OL
May 20, 2022 11:15
CHP’den Canan Kaftancıoğlu Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Elazığ İl Başkan Vekili Av. Onur Özkan Canan Kaftancıoğlu’nun yanında olduklarını belirterek 21 Mayıs’ta İstanbul’da da toplanacaklarını seslerini duyuracaklarını söyledi.

CHP il teşkilatları, Türkiye’nin 81 ilinde Canan Kaftancıoğlu hakkında verilen karara ilişkin ortak açıklama yaptı

ÖZKAN: “HAKSIZLIĞIN KARŞISINDA DİMDİK DURACAĞIZ”

Elazığ İl Başkan Vekili Av. Onur Özkan, Canan Kaftancıoğlu’nun yanında olduklarını belirtti. Onur, “Her türlü hukuksuzluğun karşısında durduğumuz gibi bunun karşısında da duracağız. Bizler Canan Kaftancıoğlu’nun yol arkadaşları olarak hukuksuz tüm kararları tanımadığımız gibi bu kararı da tanımayacağız. Yol arkadaşımız Canan Kaftancıoğlu’nun uğradığı hukuksuzluk ortadan kalkıncaya kadar adalet yeniden tesisi edilene kadar durmayacağız, susmayacağız. Zulmün, zorbalığın hesabı soruluncaya kadar tüm demokratik direncimizi ve gücümüzü bu haksızlığın karşısında dimdik duracağız” dedi.

ÖZKAN: 21 MAYIS’TA, 25 GÜNLÜK TARİHİ HAK, HUKUK ADALET YÜRÜYÜŞÜNÜ NOKTALAYACAĞIZ”

Özkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 25 günlük tarihi hak, hukuk adalet yürüyüşünü noktalayacağı Meydan’da 21 Mayısta toplanacaklarını söyledi. Özkan, “Haksızlığı, hukuksuzluğa, adaletsizliğe 21 Mayıs’ta İstanbul’dan Maltepe’den sayın genel başkanımızın 25 günlük tarih, hak, hukuk, adalet yürüyüşünü noktaladığı o meydandan hep birlikte tek yürek, tek ses olacak dur diyeceğiz. İstanbul’dan yükselen güçlü sesimizle ucube sanayi rejiminin ülkemizi uçuruma sürükleme anlayışına dur diyeceğiz. Sayın Genel Başkanımızın da dediği gibi hiç endişe etmeyin zalimin zulmü karşısında asla geri adım atmayacağız. Yüreğimizle, aklımızla, mantığımızla ve halka duyduğumuz sevgiyle yolumuza devam edeceğiz adalet bu ülkeye ya gelecek ya gelecek. Canan yüreklidir, Canan cesurdur, Canan bizimdir, Canan Türkiye’nindir” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.