height="132" />
VALİ TORAMAN’IN HIZINA YETİŞİLMİYOR

VALİ TORAMAN’IN HIZINA YETİŞİLMİYOR

ABONE OL
May 14, 2022 12:05
VALİ TORAMAN’IN HIZINA YETİŞİLMİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman çalışma temposu yüksek bir  hafta geçirdi.  

Vali Toraman,   yoğun çalışma programına  Elazığ Valiliği’nde, vatandaşların, talep ve sorunlarını dinleyerek başladı Daha sonra 10-16 Mayıs Engelliler Haftası  dolayısıyla bir dizi temasda bulundu. Toraman, üç kafile halinde ilimize getirilen Ahıska Türkü’nü, hava limanında karşılayarak geçici konaklama merkezine yerleştirdi. Elazığ’a geldiği günden beri dur durak bilmeden çalışmalarına  devam eden Elazığ Valisi  Dr. Ömer Toraman’ın hızına yetişilmiyor.

VATANDAŞLARIN SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, vatandaşlarla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması amacıyla halk günü buluşmalarına devam ediyor. Vali Toraman, bu kapsamda Elazığ Valiliği’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve sorunlarını dinledi.  İlgili kurum müdürlerinin de bulunduğu halk günü programında Vali Toraman vatandaşların taleplerini not alarak, çözüm noktasında gerekli talimatları verdi.

AHISKA TÜRKLERİ VALİ ÖMER TORAMAN TARAFINDAN KARŞILANDI.

Ukrayna’dan tahliye edilen 111 Ahıska Türkü, Elazığ Havalimanı’nda Vali Ömer Toraman tarafından karşılandı. Kentte gelen üçüncü kafile ile birlikte sayıları 408’e ulaşan  Ahıska Türkleri, geçici konaklama merkezine götürüldü.

Havalimanında açıkalamalarda bulunan Elazığ  Valisi  Ömer Toraman, , “İki kafileyi karşılaşmıştık, bugün de üçüncü kafileyi karşıladık. Onlarda sağ ve salimen Elazığ’a, Türkiye’ye ulaştılar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin büyüklüğünün bir nişanesi bu tahliyeler… Çok şükür sıkıntısız bir şekilde devam ediyor. Yarın  bir kafile daha bekliyoruz. Buraya gelmek isteyen soydaşlarımız olduğu müddetçe, onları sağ ve salim bir şekilde tahliye edeceğiz. Burada evveliyatından hazırlıklarımızı yapmıştık. İlk iki kafileden gelen soydaşlarımız yerleştiler. Çok şükür memnunlar. Devletimize emeği geçenlere dua ediyorlar, teşekkür ediyorlar. Biz de onlara layık olmaya gayret gösteriyoruz. Zor günlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmak, dayanışma içerisinde olmak gerekiyor. Bugün de Ahıska Türkü kardeşlerimizle bir ve beraberiz onlarla birlikteyiz.” dedi.

ENGELLİLER HAFTASI NEDENİYLE BİR DİZİ TEMASLARDA BULUNDU.

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir dizi temasta da  bulundu. Vali Toraman, Elazığ Omurilik Felçlileri İstihdam Derneği,  Türkiye Sakatlar, Beyazay Derneği ve Elazığ Down Sendromlular Derneği’ni ziyaret etti. Vali Toraman, engelli vatandaşların gününü kutlayarak sohbet etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.