height="132" />
Dünyaca Ünlü Piyanist Fazıl Say Ovacık’ta Konser Verecek

Dünyaca Ünlü Piyanist Fazıl Say Ovacık’ta Konser Verecek

ABONE OL
May 14, 2022 15:19
Dünyaca Ünlü Piyanist Fazıl Say Ovacık’ta Konser Verecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyaca Ünlü Piyanist Fazıl Say, 28 Mayıs’ta Ovacık’ta, Munzur Nehri’nin kenarında bir konser vereceğini duyurdu. Konserde Serenad Bağcan da Say’a eşlik edecek.

Dünyaca Ünlü Piyanist Fazıl Say 28 Mayıs’ta Tunceli Ovacık’ta konser verecek. Serenad Bağcan’ın da Fazıl Say’a eşlik edeceği konser Munzur Nehri’nin kenarında saat 17.30’da gerçekleştirilecek.

Konserin kendisi için farklı anlamları olduğunu ifade eden Fazıl Say; “Tunceli aydın bir ilimiz, önemli bir ilimiz ve ben ilk kez gidiyorum. Aynı zamanda Munzur Nehri için bir doğa koruma konseri olacak. Bir nevi Kaz Dağları gibi, Munzur Nehri’nin temizlenmesi için destek arayışları var. Türkiye’nin, Anadolu’nun en güzel nehirlerinden birinin tekrar en iyi şekilde hayata kavuşması için…” ifadelerini kullandı.

Say, videoda ayrıca albümlerinde de birlikte çalıştığı mezzo-sporano Serenad Bağcan’ın da kendisine konserde eşlik edeceğini açıkladı. Say, “Yalnız gitmiyorum, yanımda Serenad Bağcan da var çünkü Tuncelililer herhalde Nazım Hikmet şarkılarını dinlemek ister diye düşündük ve bir Tuncelili olan Cemal Süreya şiirleri ve şarkılarım var, ‘Dört Mevsim’, bilirsiniz. Tunceli’de buluşmak üzere. Çok mutlu olduğumu, çok sevindiğimi ve tüm Tuncelilileri beklediğimi söylemeliyim. Ovacık konserine eminim pek çok Tuncelili ilgi gösterecektir” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.