DOLAR 32,3458 0.26%
EURO 35,1131 -0.06%
ALTIN 2.301,571,07
BITCOIN 22896112,89%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş Elazığ’da

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş Elazığ’da

ABONE OL
Nis 26, 2022 13:09
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş Elazığ’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ile birlikte yapım aşamasında olan Elazığ Stadyumu ve spor salonunda incelemelerde bulundu.

Bir dizi program çerçevesinde Elazığ’a gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ile birlikte yapım aşamasında olan Elazığ Stadyumu ve spor salonunda incelemelerde bulundu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada:” Sayın Bakan Yardımcımız Elazığ’a gelmesi bizi ziyadesiyle memnun etti.  Yapımı devam eden Elazığ Şehir stadyumunda incelemelerde bulunan bakan yardımcımız stadyumun hangi aşamada olduğunu ve tamamlanan kısımları konusunda bilgi aldı. Her konuda ilimizin gelişmesi ve spor alt yapısına vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederiz. Bakanlığımızda yapmış olduğumuz yatırım programı ile şehrimizin bir spor şehri olma yolunda adım adım ilerliyoruz. Stadyumumuz fiziki inşaat olarak %80 civarında, güney kale arkası kullanırken kaplama devam etmekte, drenaj çalışması şu anda başlamış durumda haziran ayı gibi çim serme işlemine Allah’ın izniyle geçeceğiz. Koltuklarımız Temmuz ayı itibari ile elimizde olacak. 2022 yılı içerisinde inşallah profesyonel takımlarımızın bu stadyumda futbol maçlarını yapmalarını aynı zamanda yaşayan Stat olan Elazığ Stadyumu’nda cep salonları da amatör branşlarda hizmet edecek ben bu anlamda bize destek olan başta gençlik ve spor bakanımıza, bakan yardımcılarımıza, ilimiz sayın valimize, sayın milletvekillerimize, belediye başkanımıza ve il başkanımıza şehrin sporu adına teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.