height="132" />
Elazığ Son Saniyede Petrol Buldu

Elazığ Son Saniyede Petrol Buldu

ABONE OL
Nis 11, 2022 10:01
Elazığ Son Saniyede Petrol Buldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığspor, konuk ettiği Lider Batman Petrolspor’u son saniyede İzzet’in attığı golle 2-1 mağlup etti.

Elazığspor, TFF 3.Lig 1.Grubun 31. Haftasında Lider Batman Petrolspor’u Ömer Faruk Sezgin ve İzzet Topatar’ın attığı gollerle 2-1 mağlup etti.

STAT: Doğukent
HAKEMLER: Celal Bayraklı , Emir Kılıçarslan , Yusuf Doğan
ELAZIĞSPOR: Hakan Canbazoğlu , Yüksel Kayaalp , Mesut Saray , Zeki Korkmaz , Yağızcan Erdem , Ömer Faruk Sezgin  (Feyzullah Şahin (dk. 66 ), Emre Akgün , Muhammet Ensar Çavuşoğlu , Recep Yurdakul , Hakkı İsmet Şimşek , Yusuf Ensar Poyrazlı  (İzzet dk. 66 )
BATMAN PETROLSPOR: Cihan Şentürk , Abdulsamet Kırım , Erdi Bakırcı  (Orhan dk. 52), Okan Toprak , Ali Kemal Başaran , Aykut Çift , Hasan Çavdar  (Savaş dk. 70), Akın Akman , Ömercan Öndaş , Samet Aydın, İlyas Ural
GOLLER: Ömer Faruk (dk. 39), İzzet (dk. 90+7) (Elazığspor), Akın (dk. 65) (Batman Petrolspor)
SARI KARTLAR: Hakkı İsmet (Elazığspor), Abdulsamet, Ali Kemal, Savaş (Batman Petrolspor)
KIRMIZI KART: Ömercan (dk. 74) (Batman Petrolspor)

Doğukent Stadyumu’nda oynanan müsabakanın 20. Dakikasında sol kanattan gelişen Elazığspor atağında Hakkı İsmet’in ortasında Yusuf Ensar kale önünde topa dokunamayınca Elazığspor mutlak bir golden oldu. Karşılaşmanın 39. Dakikasında ise gelişen Elazığspor atağında Ömer Faruk’un ceza alanı dışından vurduğu  sert şutta  top filelerle buluştu ve Elazığspor ilk yarıyı 1-0’lık üstünlükle kapattı.

Karşılaşmanın İkinci yarısı  Batman Pertolspor’un  etkili oyunuyla başladı. 65. Dakikada gelişen Batman Pertolspor  atağında Akın’ın yerden sert şutunda top filelerle buluştu ve skora denge geldi.

74. Dakikada gelişen Elazığspor atağında ise Feyzullah yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Batman Pertolspor’da Ömercan bu dakikada 2.Sarı’dan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Kazanılan penaltı vuruşu için son haftaların formda oyuncusu Mesut Saray topun başına geçse de yaptığı vuruş Batman Pertolspor Kalecisi  Cihan tarafından kurtarılınca Elazığspor bir golden oldu.

Karşılaşmanın 90+6. Dakika’sında kullanılan korner vuruşunda ceza alanı içinde topla buluşan İzzet’in vuruşunda  top filelere gitti ve Elazığspor yeniden öne geçti. Bu gol aynı zamanda maçın da skoru oldu.

Elazığspor, Ligin 32. Haftasında  deplasmanda Belediye Kütahyaspor’la karşılaşacak.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.