height="132" />
Cezaevinden Pandemi İznine Çıkan F.A. Dehşet Saçtı

Cezaevinden Pandemi İznine Çıkan F.A. Dehşet Saçtı

ABONE OL
Nis 9, 2022 14:21
Cezaevinden Pandemi İznine Çıkan F.A. Dehşet Saçtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cezaevinden izinli çıkan F.A,   kaynanası, baldızı ve baldızının 10 yaşındaki oğlunu öldürerek firar etti.

Cezaevinden pandemi iznine çıkan F.A. dehşet saçtı.   Kaynanası ile baldızını tabancayla öldüren Fırat A.’nın, kurşunlarına hedef olan baldızının oğlu 10 yaşındaki Ali Tayyip Demirbağ’da, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eşinin ailesine ve eşinin yeğenine  kurşun yağdırdıktan sonra kaçan Fırat A.’nın,  yakalanması için çalışmaların  sürdüğü öğrenildi..

Cezaevinden pandemi izini ile çıkan ve  kaynanası ile baldızını tabancayla öldüren Fırat A.’nın kurşunlarının hedef olarak ağır yaralanan baldızının oğlu 10 yaşındaki Ali Tayyip Demirbağ, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eşinin ailesine kurşun yağdırdıktan sonra kaçan Fırat A.’nın yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

 Akşam  saatlerinde, Sarayatik Mahallesi Sebil Sokak’taki 3 katlı bir apartmanın ikinci katında meydana gelen olayda ,üç kişi damatları tarafından öldürüldü

ANNE KIZ OLAY YERİNDE 10 YAŞINDAKİ ÇOCUK İSE HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Kaynanasının evine gelen F. A. ,  evdekilerle bir süre tartıştı. Tartışma sırasında  F. A., tabanca ile kaynanası Zerif Doğan’a ,  baldızı Gülay Doğan’a  ve baldızının  10 yaşındaki oğlu  Ali Tayyip Demirbağ’a ateş etti.  Silah sesini duyanların haber vermesi üzerine, olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrolde Zerif ve Gülay Doğan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Ağır yaralanan Ali Tayyip  Demirbağ  ise ambulansla hastaneye sevk edildi. Zerif ve Gülay Doğan’ın cansız bedeni otopsi için, Fırat Üniversitesi Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.  Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ali Tayyip Demirbağ ‘ın da hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Olaydan sonra kaçan F. A.’nın  ise yakalanması için çalışma başlatıldı.

 AİLE KIZINA SAHİP ÇIKTIĞI İÇİN KURŞUNLARIN HEDEFİ OLDU İDDİASI

Olayın ardından edinilen bilgilere göre ;F.A.’nın .başka bir kadınla  birliktelik yaşadığı eşinin bu durumu kabullenmeyerek, ailesinden boşanmak için destek istediği iddia edildi. F.A’nın , bu nedenle kayınvalidesine,  baldızına ve baldızının 10 yaşındaki oğluna  kurşun yağdırarak hayatlarına son verdiği iddia edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.