DOLAR 32,3684 0.15%
EURO 34,9779 -0.3%
ALTIN
BITCOIN 22806580,51%
Elazığ
10°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Toraman: Toplu taşıma esnafı can çekişiyor

Toraman: Toplu taşıma esnafı can çekişiyor

ABONE OL
Mar 7, 2022 16:21
Toraman: Toplu taşıma esnafı can çekişiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akaryakıta üst üste gelen zamlar toplu taşıma esnafını bitirdi. Şoförler oda başkanı gazetemize yaptığı açıklamalarda “ toplu taşıma esnafı can çekişiyor” ifadelerine yer verdi.

Toplu taşıma ücreti 6 TL olur mu? Sorusuna Toroman “Belediye devlettir 2,5 tl den götürebilir ama esnaf nerden bulsun. Yorulduk artık 6 TL de bizi kurtarmıyor. Taşıma yapan esnafa yazık” ifadelerini kullandı.

Giderlerini kısıtladığını ifade eden başkan Toroman “ Devletimizden ticari amaçla kullanılan toplu taşıma, servis, kamyon, kamyonet, çekici esnafına %50 indirimi vermek zorunda ki artık % 50 bile kurtarmaz. Esnafımız bunalımda birçok esnaf işi bıraktı. Benim odada 8.yılım çekici hizmeti veriyordum, artık onu da bıraktık aracın bakımını geçtik akaryakıtı en yakın yere bin TL yakıyor .“

ORTA DİREK ESNAF BUNALIMDA

Toroman “Elektrik, doğalgaz, akaryakıt, sgk birimleri 4 bin tl bu adam ekmek yemesin mi misafiri yok mu çoluk çocuğu yok mu ?.Vatandaş da bizim vatandaşımız ama esnafın gücü kalmadı.

25 tane oda var Elazığ’da 25 ide can çekişiyor… “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.