DOLAR 32,4276 0.2%
EURO 35,8565 0.79%
ALTIN 2.323,980,22
BITCOIN 23018503,00%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fırat Üniversitesi TEKNOFEST’in akademik paydaşları arasında yer aldı

Fırat Üniversitesi TEKNOFEST’in akademik paydaşları arasında yer aldı

ABONE OL
Mar 3, 2022 18:48
Fırat Üniversitesi TEKNOFEST’in akademik paydaşları arasında yer aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fırat Üniversitesi, Milli Teknoloji Hamlesi sloganıyla, havacılık, uzay ve teknoloji konularına ilgi uyandırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nin (TEKNOFEST) akademik paydaşı oldu.

TEKNOFEST yarışmalarında özellikle son yıllarda adından sıkça söz ettiren Fırat Üniversitesi TEKNOFEST’in akademik paydaşları arasında yer aldı.

Fırat Üniversitesi’nin TEKNOFEST’e akademik paydaş olmasından dolayı oldukça memnuniyet duyduklarını belirten Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında dünyanın en büyük teknoloji yarışmalarının gerçekleştirildiğini ve ülkemizdeki teknoloji alanında verilen desteklerin sonuçlarının görülmesi açısından oldukça önemli bir festival olma özelliği taşıdığını söyledi.

İlk defa 2018 yılında gerçekleştirilen TEKNOFEST’e bu yıl akademik paydaş olduklarını vurgulayan Rektör Prof. Dr. Göktaş, “Fırat Üniversitesi olarak birçok alanda olduğu gibi teknoloji alanında da üretmeye devam ediyoruz. Öğrencilerimiz, mezunlarımız ve öğretim elemanlarımızla ülkemizin teknoloji hamlesine elimizden gelen katkıyı sağlayabilmek adına yoğun bir şekilde gayret gösteriyoruz. TEKNOFEST’in akademik paydaşı olarak seçilmemizin de mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.