height="132" />
Örnek yayın için Elazığ TSO’ya Tebrik

Örnek yayın için Elazığ TSO’ya Tebrik

ABONE OL
Mar 2, 2022 18:16
Örnek yayın için Elazığ TSO’ya Tebrik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2018/2021 dönemini kapsayan faaliyetlerden “İyi Uygulamalar” örneği olarak seçilen 42 ana başlıktaki 250 faaliyetin yer aldığı yayın TOBB Başkan Yardımcısı ve TOBB Akreditasyon Başkanı Faik Yavuz’a Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan tarafından takdim edildi. Yayını inceleyen Yavuz, akreditasyon sürecinin bir gereği olarak diğer odaların da istifade edebileceği örnek yayın için Elazığ TSO’yu tebrik etti…

Elazığ TSO Akreditasyonun gereklerini yerine getiren bir Oda olarak dikkat çekiyor…

Elazığ TSO İyi Uygulamalar Yayınını inceleyen TOBB Başkan Vekili ve TOBB Akreditasyon Başkanı Faik Yavuz, makamında kendisini ziyaret eden Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, Meclis Başkan Vekili Veli Aksu, Genel Sekreter M.Mehmet Karabulut ve Basın Halkla İlişkiler Müdürü Etem Yalın’ı çalışma için tebrik etti.

TOBB Akreditasyon Başkanı Yavuz, akreditasyon sürecinin bir gereği olarak odaların iyi uygulamalarını diğer odalarla da paylaşması gerektiğine işaret ederek, “Asilhan Başkanımızla TOBB çatısı altında birçok kurulda görev yapıyoruz. Kendisinin ne kadar pozitif bir insan olduğunu ve yönetişimi esas alarak faaliyetleri yürüttüğünü yakından biliyorum. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamız hakikaten TOBB camiası içerisinde konuşulan ve yaptığı çalışmalar ile her alanda fark yaratan bir oda oldu. Bu yayın da zaten bunun bir göstergesi. Özellikle Akreditasyon sürecinde tüm odalarımızın inanıyorum ki mutlaka kendilerinin de uygulamayabilecekleri bir faaliyeti buradan örnek alacaktır. Yayında emeği geçen tüm profesyonelleri ve bu faaliyetlerin gerçekleşmesini sağlayan Elazığ TSO yönetim organlarındaki tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum. Deprem süreci, Pandemi süreci ve tüm ekonomik zorluklara rağmen C sınıfından bugün A sınıfının eşiğine gelen Elazığ TSO zoru başarmış bir Odadır. Bugün bu değerli ekibi ağırlamış olmaktan ve bu çok değerli yayını almış olmaktan büyük bir mutluluk duymaktayım” ifadelerinde bulundu.

Üyemizi, şehrimize ve iş dünyamıza değer katmak için emek veriyoruz…

Ziyarette bir değerlendirmede bulunan Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan da TOBB camiası içerisinde hem Genel Başkan M.Rifat Hisarcıklıoğlu hem de tüm Yönetim Kurulu ve profesyonellerin destek ve güvenleri için teşekkür ederek, “Faik abi hakikaten bizim için her zaman abilik yapan bizim de kendisiyle birlikte çalışmaktan büyük onur duyduğumuz bir insan. TOBB Akreditasyon sürecinde biz öncelikle üyelerimize, ilimize ve iş dünyamıza değer üretmek ve bunu sürdürülebilir kılmak için gayret gösterdik. 42 ana başlıktaki 250 aksiyonumuzun her biri şehrimizin ve ticaretimizin gelişmesine odaklıdır. Bu çalışmalar yapılırken Odamız profesyonelleri de işlerinin gereği olarak bunları yayına dönüştürerek Odamızın Akreditasyon sürecine değer katmışlardır. Ben öncelikle yayında çok büyük emeği olan Basın Müdürümüz ve tüm Akreditasyon Kurulu Üyelerimiz ve profesyonellerimize teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımızın da ifade ettiği gibi yayının tüm Odalarımıza değer katması için hem dijital ortamda web sitemizde yayınlanmakta hem de Odalarımıza gönderilmektedir” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.