DOLAR 32,3698 0.14%
EURO 34,9746 -0.3%
ALTIN 2.324,200,22
BITCOIN 22799651,28%
Elazığ
10°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

“Hayme Ana Kadınlar Semt Pazarı” Hilalkent Sosyal Hizmet Binası’nda Hayata Geçiyor

“Hayme Ana Kadınlar Semt Pazarı” Hilalkent Sosyal Hizmet Binası’nda Hayata Geçiyor

ABONE OL
Mar 2, 2022 18:11
“Hayme Ana Kadınlar Semt Pazarı” Hilalkent Sosyal Hizmet Binası’nda Hayata Geçiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatleri arasında bulunan ve “11 Ana Başlıkta 100 Proje” kapsamında yer alan “Hayme Ana Kadınlar Semt Pazarı” projesiyle alakalı bir istişare toplantısı yapıldı.

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu öncülüğünde gerçekleşen toplantı kapsamında, daha önce Elazığ Ticaret Borsası’nda hayata geçirilmesi planlanan “Hayme Ana Kadınlar Semt Pazarı” projesinin, Elazığ Belediyesi tarafından Hilalkent Mahallesi’nde inşa edilen Sosyal Hizmet Binası’nda hayata geçirilmesi kararlaştırıldı. Bu doğrultuda kadınlarımız, kendi el emeği göz nuru olan gıda ve yöresel ürünleri Elazığ Belediyesi Hilalkent Sosyal Hizmet Binası’nda satışa sunacaklar.

KADINLAR SATIŞ YAPACAKLARI PAZAR ALANINI İNCELEDİ

Toplantı sonrasında hanımlar, ekonomik yaşamda yer almaları ve kendi üretimlerine değer kazandırmaları için hayata geçirilen “Hayme Ana Kadınlar Semt Pazarı” alanında yine kendilerinin tezgâh açacağı alanları incelediler.

Kadınların hazırladığı; kuru bakliyattan konserveye, süt ve süt ürünlerinden organik gıdalara yüzlerce çeşit ürünün tüketiciye ulaştırılacağı pazar alanı haftanın her günü hizmet verecek.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE HİZMETE BAŞLAYACAK

Toplantı sonrası açıklama yapan Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın kadın istihdamını artırmaya yönelik projeleri arasında yer alan ve kadınların ekonomik alanda daha çok söz sahibi olacağı “Hayme Ana Kadınlar Semt Pazarı” projesinin, önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacağını kaydetti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.