DOLAR 32,3884 0.21%
EURO 35,0912 -0.03%
ALTIN 2.324,890,25
BITCOIN 2280263-0,52%
Elazığ
15°

KAPALI

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Kangal: Geçim zorluğu artık dayanılamayacak boyutlara ulaştı

Kangal: Geçim zorluğu artık dayanılamayacak boyutlara ulaştı

ABONE OL
Şub 25, 2022 21:06
Kangal: Geçim zorluğu artık dayanılamayacak boyutlara ulaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal ve yönetim kurulu üyeleri semt pazarını ziyaret etti. Ziyaret sonrasında değerlendirmelerde bulunan Kangal, geçim zorluğunun artık dayanılamayacak boyutlara ulaştığını kaydetti.

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal ve yönetim kurulu üyeleri Doğukent Mahallesi’nde kurulan semt pazarına ziyaret ettiler. Başkan Kangal ve yönetim kurulu üyeleri,  pazar alanını gezerek esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinlediler.

“GEÇİM ZORLUĞU ARTIK DAYANILAMAYACAK BOYUTTA”
Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden  Kangal yaptığı değerlendirmede; “Maliyet artışları nedeniyle, kâr oranlarının giderek düşmesi ve vatandaşın alım gücünün azalmasıyla, doğru orantılı olarak satışların da düşük seviyelerde oluşu, pazarcı esnafının yakındığı konuların başında geliyor. Aynı şekilde, vatandaşımız da pazar poşetinin artık dolmadığını, kısıtlı miktarlarda alışveriş yapmak zorunda kalıyor. Geçim zorluğunun artık dayanılamayacak boyutlara ulaştığından dert yanıyorlar. “dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.