height="132" />
Kayıp Muhtarın Cesedi Kayınpederinin Arazisinde Bulundu

Kayıp Muhtarın Cesedi Kayınpederinin Arazisinde Bulundu

ABONE OL
Şub 22, 2022 19:39
Kayıp Muhtarın Cesedi Kayınpederinin Arazisinde Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

18 Ekim 2021 tarihinden itibaren kayıp olan Kızılay Mahallesi eski muhtarı  Muhammet Bahçeci’nin  cesedi,  Korucu köyünde, kayınpederine ait arazide toprağa gömülü şekilde bulundu. 12 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, 18 Ekim 2021 günü ayrı yaşadığı eşi  ve çocuklarını görmek üzere, Korucu köyüne giden Muhammet Bahçeci’den, bir daha haber alınamadı.  Bahçeci’nin köye   birlikte gittiği arkadaşı  Mehmet Doğan,  Bahçeci’nin telefonundan,   ‘Beni al’ diye mesaj geldikten  sonra silah sesi duyduğunu ,silah sesinin ardından  Bahçeci’ye bir daha ulaşamadığını dile getirdi.

Eşinin Yakını Olan  12 Şüpheli Gözaltına Alındı

Muhtardan haber alamayan ailesi, durumdan şüphelenerek olayı emniyet ekiplerine bildirdi. Olayla ilgili Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği Ekipleri, detaylı çalışma başlattı. Cinayet şüphesi üzerinde duran ekipler , teknik ve fiziki takip sonucu;  Bahçeci’nin eşinin yakını olan  12 şüpheliyi tespit eti. Şüpheliler, düzenlenen şafak operasyonuyla gözaltına alındı.

Ceset , Otopsi İşlemleri İçin Fırat Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp  Morgu’na Kaldırıldı

İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şüphelilerin ifade işlemleri sürerken, ekipler Bahçeci’nin cesedinin, merkeze bağlı Koruyucu köyünde kayınpederine ait  araziye gömüldüğünü belirledi.  Tanınmaz halde bulunan ceset , otopsi işlemleri için Fırat Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp  Morgu’na kaldırıldı. Soruşturmanın, Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sürdüğü ifade edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.