height="132" />
Elazığ’da da uygun bulunan kurumlara erişilebilirlik belgesi verildi

Elazığ’da da uygun bulunan kurumlara erişilebilirlik belgesi verildi

ABONE OL
Şub 22, 2022 19:43
Elazığ’da da uygun bulunan kurumlara erişilebilirlik belgesi verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından, erişilebilirlik logosu tanıtım töreni düzenlenirken, Elazığ’da da uygun bulunan kurumlara erişilebilirlik belgesi verildi.

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı, gerekli denetimlerin ardından kamu ve özel kuruluşlara erişilebilirlik belgesi vermeye devam ediyor.

Elazığ’da da toplam bin 310 kamu ve özel kurum incelendi ve uygun bulunan kurumlara erişilebilirlik belgesi sunuldu.

Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Ali Sait Çeçen, erişilebilirliğin, herkesin her hizmete bağımsız bir şekilde erişebilmesi olduğunu belirtti. Çeçen, “Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Ali Sait Çeçen, erişilebilirliğin, herkesin her hizmete bağımsız bir şekilde erişebilmesi olduğunu belirtti Çeçen, “Erişilebilirlik herkesin her hizmete bağımsız bir şekilde erişebilmesi ve güvenilebilir bir şekilde kullanılmasıdır. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız 5378 sayılı kanunda yapılan değişiklikle illerimizde erişilebilirlik izleme ve denetleme komisyonları marifetiyle kamu kurum ve kuruluşları ile özel kuruluşlar ve açık alanlarda erişilebilirlik denetimleri yapıp erişebilir olan kurum, kuruluş ve özel alanlara, açık alanlara erişilebilirlik belgesi vermektedir. Bu anlamda Elazığ ilimizde şuana kadar toplam Bin 310 kamu kurum kuruluşu, özel kuruluş ile açık alanda denetimimiz gerçekleştirilmiş bunlardan 23 tanesi uygun bulunup bunlara erişilebilirlik belgesi sunulmuştur. Bugün yine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımızın Sayın Bakanımızın başkanlığında tüm illerde eş zamanlı olarak logo tanıtım töreni yapılmıştır. Biz de Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzde erişilebilirlik belgesine sahip olduğumuz için bayrağımızı göklere çekeceğiz” dedi.

Öte yandan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak “Erişilebilirlik Logosu” tanıtım toplantısı gerçekleşti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.