height="132" />
Mevcut Başkan Fikret Çakmakçı güven tazeledi

Mevcut Başkan Fikret Çakmakçı güven tazeledi

ABONE OL
Şub 20, 2022 18:27
Mevcut Başkan Fikret Çakmakçı güven tazeledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Kuyumcular Odası’nın 6. olağan kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Fikret Çakmakçı güven tazeledi.

Kuyumcular Odasının 6. Olağan kongresi İzzetpaşa Vakfı Taziye Evinde yapıldı. Divan başkanlığını Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Oda Başkanı Mitat Ulaş’ın yaptığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Fikret Çakmakçı güven tazeledi.

 İLİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Başkan Fikret Çakmakçı, “Yapılacak olan genel kurulumuzun mesleğimize, odamıza ve ilimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. 25 Eylül 2021 tarihinde kurulan odamızın kurucu başkanı Sayın Mehmet Demirtaş’a huzurlarınızda öncelikle saygılarımı ve teşekkürlerimi bildiriyorum. Odamız kuruluş aşamasından bugüne kadar geçen 21 yıl süre içinde başkanlık yaparak bu zor görevi üstlenen, yönetimlerinde bulunan ve çok değerli hizmetleri olan arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı tekraren bildiriyorum. 2018 yılında yapılan kongrenin ardından birlikte çalışmaktan onur duyduğum birbirinden değerli yönetim kurulu arkadaşlarıma elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan birbirinden değerli yönetim kurulu üyelerime saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.