DOLAR 32,3325 0.24%
EURO 35,0933 -0.12%
ALTIN 2.297,930,91
BITCOIN 22835531,24%
Elazığ
11°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

THOF Yönetim Kurulu’nda 6 Elazığlı

THOF Yönetim Kurulu’nda 6 Elazığlı

ABONE OL
Şub 18, 2022 18:23
THOF Yönetim Kurulu’nda 6 Elazığlı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkanlığı’na yeniden başkanlığa seçilen Suat Aksu Başkanlığı’ndaki yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı. Görev dağılımı sonucunda Organizasyon Kurulunda 6 Elazığlı bulunuyor. Organizasyon Kurulunda Onur Şahin , Rahmi Ergül, Serdar Turan ve Kurumsal İletişim Ve Tanıtım Kurulu Başkan Yardımcısı , Murat Ademoğlu yine Kurumsal İletişim ve Tanıtım Kurulu Üyesi Şeyda Polat İl Hakem Temsilcimiz Recai Durgun’a görev verildi.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Türkiye Halkoyunları Federasyonu Elazığ İl Temsilcisi Emre Kaya, yapılan atamalardan dolayı Türkiye Halkoyunları Federasyonu Başkanı Suat Aksu’ya teşekkürlerini bildirerek;  “Türkiye Halkoyunları Federasyonu Başkanlığı 5. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden seçilen federasyon başkanım Suat Aksu başkanımı tebrik eder başarıların devamını dilerim. Göreve gelmesinden itibaren ilimize bir çok görev veren organizasyon kurulunda Onur Şahin , Rahmi Ergül, Serdar Turan ve Kurumsal İletişim Ve Tanıtım Kurulu Başkan Yardımcısı , Murat Ademoğlu yine Kurumsal İletişim ve Tanıtım Kurulu Üyesi Şeyda Polat İl Hakem Temsilcimiz Recai Durgun’a görev verilmiştir. Uzun yıllardır ilimize bu kadar görev verilmemiş olup bu dönemde bu görevleri ilimize layık gören Federasyon Başkanımıza ve Yönetim Kuruluna Sonsuz şükranlarımı sunarım. Bu ilimiz için gurur verici olup bizleri onurlandırmıştır. Son olarak 12 Mart’ta yapılacak olan Kulüpler Arası İl İçi Halkoyunları Yarışmamıza tüm halkımızı davet ediyorum.”dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.