DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

9693.46

0,50%
height="132" />
KİAD: Elazığ Girişim Gurubu şehrin kalkınma ve gelişmesi için tarihi bir şans

KİAD: Elazığ Girişim Gurubu şehrin kalkınma ve gelişmesi için tarihi bir şans

ABONE OL
Şub 18, 2022 20:11
KİAD: Elazığ Girişim Gurubu şehrin kalkınma ve gelişmesi için tarihi bir şans
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kısa adı KİAD olan Kovancılar İşadamları Derneği Başkanı Hanifi Bekirgil Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan’ı ziyaret ederek, Elazığ TSO öncülüğünde kurulum süreci başlatılmış olan Elazığ Girişim Gurubu’nun şehrin kalkınma ve gelişmesi için tarihi bir şans olduğunu belirterek, KİAD olarak her türlü desteği verdiklerini ve oluşum içerisinde çok güçlü bir şekilde yer aldıklarını ifade etti.

Elazığ bu tarihi fırsatı iyi değerlendirmeli…

Elazığ/Maden ilçesinde MTA tarafından tespit edilen maden sahasının Elazığ iş dünyası tarafından işletilmesi için Elazığ TSO öncülüğünde başlatılan girişimin çok değerli olduğunu ifade eden KİAD Başkanı Bekirgil, “Gerek Kovancılar ilçemizdeki gerekse yöremizin Avrupa’da farklı sektörlerde iştigal eden hemşerilerimizin bu oluşumda yer alması için yoğun bir şekilde bilgilendirme yapıyoruz. Elazığ’ın kaderini değiştirebilecek boyutta bir iş olduğunu gördüğümüz bu yatırım ile Elazığ Girişim Gurubu hem sektörde hem de çok farklı sektörlerde önemli yatırımlarla Elazığ’ın gelişimine ciddi katkılar sağlayacaktır. Elazığ TSO öncülüğünde başlatılmış olan bu çalışma şehrimiz için tarihi bir fırsattır. Bunun çok iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Sayın Başkanımız Asilhan Arslan’ın yoğun gayretlerine şahidiz. Siyasilerimizin, iş dünyası ve sivil toplum kurutuluşlarımızın da sürece büyük katkıları bizleri son derece mutlu etmekte ve gelecek adına umutlandırmaktadır. Bugün Sayın Başkanımızı ziyaret ederek, süreç hakkında istişarelerde bulunduk. Gösterilen yoğun ilgiden Sayın Başkanımızın mutlu olduğunu gördük. Biz de elimizden gelen tüm katkısı bundan sonraki süreç içerisinde de vermeye devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

Gösterilen İlgiye Teşekkür Ediyoruz…

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan’da Bekirgil’e destekleri için teşekkür ederek, “Sayın Başkanımız ilk günden beri hep yanımızda yer alarak hem bulunduğu bölgede hem de yurt dışında önemli temaslarda bulunmaktadır. İlimizin kendi öz kaynağını kendi insanı ile bu şehrin daha müreffeh bir geleceğe kanalize edilmesi hususunda gösterdiği kararlı duruş her türlü takdirin üzerindedir. Elazığ kendi geleceğine sahip çıkma iradesi ortaya koyuyor. Bu irade her kurum ve kişide farklı boyutları ile kendini gösteriyor. Kamuoyu tüm bu süreçleri yakından takip ediyor. Bizlerde her adımı şeffaf bir şekilde paylaşıyoruz. Gösterilen ilgi ve dayanışma her türlü takdirin üzerindedir. Kurban olam toprağına taşına artık sadece türkülerde değil, taşına toprağına sahip çıkmakla vücut bulmuştur. Elazığ insanı birlikte kazanma ve birlikte güçlenme hususunda inanarak ve sahiplenerek süreci omuzlamıştır. Biz de 138 yıldan beri toplum içerisindeki kanaat önderi olma ve üstlenmiş olduğumuz misyonu yerine getirme sorumluluğu ve hassasiyetiyle tüm enerjimizi ve yoğunluğumuzu bu işe vermiş durumdayız. İnşallah hep birlikte bu süreci beklendiği gibi sonuçlandıracağız” ifadelerinde bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.