DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

0,50%
height="132" />
En düşük hisse bedeli 100 bin TL

En düşük hisse bedeli 100 bin TL

ABONE OL
Şub 18, 2022 18:03
En düşük hisse bedeli 100 bin TL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda, Maden ilçesindeki maden rezervleri ile ilgili ihaleye katılmak isteyen iş insanı ve vatandaşların ön başvuruları 16 Şubat Çarşamba gününden beri alınıyor.

Elazığ’ın Maden ilçesinde bulunan maden rezervleri ihale usulüyle satışa çıkarılmıştı.

Satışa çıkarılan rezervler ile ilgili ETSO öncülüğünde Elazığ Girişim Grubu tarafından ön başvurular alınıyor.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası 2. Katında oluşturulan başvuru masalarına bu oluşumun içerisinde ortak olarak yer almak isteyen, holding, şirketler, yatırımcılar ve vatandaşlar müracaat edebiliyor.

En düşük hisse bedeli 100 bin TL olarak belirlenirken, Elazığ TSO Proje Koordinatörü Osman Seçgin ve Elazığ TSO Özel Kalem Müdürü Yunus Üstündağ tarafından alınacak ön talep başvuruları 23 Şubat Çarşamba gününe kadar devam edecek.

ETSO AÇIKLAMA YAPTI
ETSO tarafından yapılan açıklamada, “Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve Meslek Örgütlerimiz işbirliğinde, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Elazığ Girişim Gurubu A.Ş. kurulum süreci başlatılmıştır. Temel hedefi Elazığ/Maden ilçesindeki maden sahasının Elazığ iş dünyası tarafından işletilerek oluşacak tüm katma değerin ilin refah seviyesinin artırılmasına kanalize etmek olan Girişim tüm halkımıza açık olacak şekilde profesyonel bir anlayışla anayasası oluşturulmuştur. Bu vesile ile Girişim Gurubuna ortak olmak isteyen vatandaşlarımız için ön taleplerin toplanması işlemlerine 16 Şubat 2022 Çarşamba günü başlanacaktır. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası 2. katında oluşturulan başvuru masalarına bu oluşumun içerisinde ortak olarak yer almak isteyen, holdingler, şirketler, yatırımcılar, bireysel girişimciler ve tüm vatandaşlarımız müracaat edebileceklerdir. Ortaklık için bir hisse bedeli 100 bin TL olarak belirlenirken, istekliler bütçe imkanları ölçüsünde 100 bin TL ve katları olacak şekilde istedikleri kadar hisse alabileceklerdir. Ön talep başvuruları 23 Şubat 2022 Çarşamba gününe kadar Elazığ TSO’da kayıt altına alınacağı gibi, Odaya gelmeden www.elazigtso.org.tr sitesi üzerinden on-line olarak da yapılabilecektir” denildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.