DOLAR 32,3458 0.26%
EURO 35,1131 -0.06%
ALTIN 2.301,571,07
BITCOIN 22896112,89%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Vali Toraman, Öğrencilerle Birlikte “Malazgirt 1071”Filmini İzledi 

Vali Toraman, Öğrencilerle Birlikte “Malazgirt 1071”Filmini İzledi 

ABONE OL
Şub 16, 2022 19:27
Vali Toraman, Öğrencilerle Birlikte “Malazgirt 1071”Filmini İzledi 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Valisi Toraman, öğrencilerle bir araya gelerek “Malazgirt 1071” filmini izledi. 

 

Anadolu ve Türk tarihinin önemli tarihi olaylarından biri olan Malazgirt Meydan Muharebesi’ni konu edinen “Malazgirt 1071” vizyona girdi.

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, pansiyonda kalan öğrencilerle bir araya gelerek “Malazgirt 1071” filmini izledi. Vali Toraman’a Elazığ Vali Yardımcısı İsmail Alsancak, Elazığ Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit ‘de eşlik etti.

TORAMAN: “BİZİM GENÇLİĞİMİZİN TARİHİNİ BİLMESİ; TARİH ŞUURUNU EDİNMESİ ÖNEMLİ BİR HUSUS”

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, açıklamalarda bulunarak, “Bir sinema etkinliğinde bir araya geliyoruz. Pansiyonlarda kalan çocuklarımız çok zeki, başarılı, çalışkan talebeler. Hafta sonu böyle bir etkinlik yaparak hem değişiklik olsun istedik. Bu sinema etkinliklerini daha önceden de Şehit ailelerimizle ve muhtarlarımızla birlikte gerçekleştirmiştik. Bu defa da lise talebesi kardeşlerimizle bu etkinlikleri düzenliyoruz. Dün de ilimizdeki liselerde okuyan bir grup talebemiz filmi izlediler. Bugün de ben pansiyonda kalan öğrencilerimizle beraber filmi izleyeceğim. İnşallah güzel vakit geçiririz. Bizim gençliğimizin tarihini bilmesi, tarih şuurunu edinmesi önemli bir husus. Günümüzün teknolojisi sinema teknolojisi, televizyon teknolojisi çok ilerledi. Ama memnuniyetle görüyoruz ki Türkiye’de artık çok nitelikli yapımlar hem televizyon dizisi olarak hem de sinema filmi olarak gerçekleştirilebiliyor” dedi.

TİRYAKİ: “VALİMİZ BİZİ YALNIZ HİSSETTİRMİYOR”

Öğrenci Melisa Tiryaki ise, “Sayın Valimize bizi bu tür etkinliklere kattığı için gerçekten çok teşekkür ederim. Öğrencileri bu şekilde düşünmeleri bizi çok mutlu ediyor. Bizi yalnız hissettirmiyor” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.