DOLAR 32,4188 0.19%
EURO 35,3994 0.2%
ALTIN 2.323,530,17
BITCOIN 23002172,02%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gıda Ürünlerinde KDV’nin Yüzde 1’e İndirilmesi Memnuniyet Verici Olmuştur…

Gıda Ürünlerinde KDV’nin Yüzde 1’e İndirilmesi Memnuniyet Verici Olmuştur…

ABONE OL
Şub 16, 2022 20:05
Gıda Ürünlerinde KDV’nin Yüzde 1’e İndirilmesi Memnuniyet Verici Olmuştur…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asillan Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan, tüm gıda ürünlerinde KDV’nin % 8’den % 1’e indirilmesini memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.​

Tüm üyelerimizi sürece destek olmaya davet ediyoruz…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üretim, toptan ticaret ve perakende ticaret aşamalarının hepsini kapsayan gıda ürünlerindeki KDV’nin % 1’e indirileceğine ilişkin açıklamasını değerlendiren Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, “Tüm gıda ürünlerinde KDV’nin % 8’den % 1’e indirilmesini memnuniyetle karşılıyoruz. Gıda üretimi ve ticareti yapan üyelerimizi üretim maliyetleri ve süreçleri dikkate alarak imkanları ölçüsünde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı enflasyonla mücadele kampanyasına destek vermeye davet ediyoruz. KDV indirimi temel gıda maddelerinde vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldıracak çok önemli bir adım olmuştur. Özellikle girdi maliyetlerini etkileyen ve etiketlere yansıyan akaryakıt, doğalgaz ve elektrik bedelleriyle ilgili de yeni bir düzenlemenin çok ivedi şekilde önemli bir ihtiyaç olduğunu bir kez daha dile getirmek istiyorum ” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.