height="132" />
Daire Başkanı Gülmez: “Bölgede Gençlere Yönelik Yapılmış En Büyük Fuarlardan Birisi Olacak” 

Daire Başkanı Gülmez: “Bölgede Gençlere Yönelik Yapılmış En Büyük Fuarlardan Birisi Olacak” 

ABONE OL
Şub 13, 2022 16:51
Daire Başkanı Gülmez: “Bölgede Gençlere Yönelik Yapılmış En Büyük Fuarlardan Birisi Olacak” 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Fırat Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan “Kariyer Fuarı” öncesi Elazığ’a gelen Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Daire Başkanı Dr. Neşe Gülmez, “Bölgede gençlere yönelik yapılmış en büyük fuarlardan birisi olacak” dedi. 

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Fırat Üniversitesi ev sahipliğinde bölgedeki 10 paydaş üniversitenin katılımıyla 09 -10 Mart 2022 tarihlerinde Elazığ’da gerçekleştirilecek olan “Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı’nın ön hazırlık toplantısı için Elazığ’a gelen Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Daire Başkanı Dr. Neşe Gülmez Fırat Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret etti.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile bir araya gelen Daire Başkanı Neşe Gülmez, yapılacak fuarla ilgili Rektör Prof. Dr. Göktaş’la fikir alışverişinde bulundu.

Bölgede gençlere yönelik yapılmış en büyük fuarlardan birisi olacağını ifade eden Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Daire Başkanı Dr. Neşe Gülmez yaptığı açıklamada, “Öncelikle hem rektör hocamıza hem de bütün rektör yardımcılarımıza ve üniversite yönetimine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Biz burada olmaktan çok mutluyuz. 2019 yılından beri bölgesel kariyer fuarları yapıyoruz. İlk defa Fırat Üniversitesi ile bu fuarı yapacağız. Bizde ev sahiplerimizi seçerken bazı kriterlere göre seçiyoruz. Dolayısıyla Fırat Üniversitesi bizim için önemliydi. Rektör hocamız ile konuştuğumuzda da kendisi de böyle bir organizasyonda yer almak isteyeceğini üniversite olarak buna talip olduklarını söyledi. Bizde sayın başkanımızın, Fırat Üniversitesi ile ilgili çok pozitif görüşleri olduğu için aramızdaki önceki çalışmalarda buraya taşımaya karar vermiştik etkinliği. Burada da görüyorum ki bütün ekip canla başla çalışıyor. Öğrencilerimiz için fayda yaratmak adına ellerinden gelen her türlü çabayı sarf ediyorlar. Böyle bir şey görmek bizler içinde çok mutluluk verici. 9-10 Mart tarihinde büyük bir kalabalık ile burada birlikte olacağız. Bölgede gençlere yönelik yapılmış en büyük fuarlardan birisi olacak. Çokta faydalı sonuçlar alacağımıza eminiz. Herkese, bütün emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Bu üniversitede olmak bizim için çok onur verici. Hem misafirperverliğiniz hem de herkesin çabaları için tekrar teşekkür ederiz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.