height="132" />
Ak Parti Heyeti Muhtarlar Derneğinde

Ak Parti Heyeti Muhtarlar Derneğinde

ABONE OL
Şub 11, 2022 09:11
Ak Parti Heyeti Muhtarlar Derneğinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Meclis çalışmalarına ara verilmesinin ardından seçim bölgesi Elazığ’a gelen Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, beraberinde AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte Elazığ Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. 

Demirbağ ile Yıldırım, Dernek Başkanı Ayhan Atlan ve muhtarlar tarafından karşılandı.

Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Atlan, Milletvekili Demirbağ’a ve AK Parti İl Başkanı Yıldırım’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’da muhtarların şehrin en önemli aktörleri olduğunu belirterek; mahallelerde var olan sorunların çözülmesinin kendilerinin en önemli görevlerinden biri olduğunu söyledi. Yıldırım, “Mahallede olan sorunların, sıkıntıların, problemlerin bize iletilmesi anlamında bunlar bizim için şehrin çok önemli dinamitleri, aynı zamanda aktörleri. Dolayısıyla biz bir paydaşlık bölümü anlamında bu şehir için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Çok değerli burada olan burada olan bütün muhtarlarımı aynı şekilde aynı hassasiyetle bizlere sorunlarını taşımalarını arzu ediyoruz. Bizim duruşumuz belli. Bugüne kadar ülkeye yaptığımız hizmet ortada. Aynı hizmet anlayışını güncelleyerek yeniden üstüne koyarak yolumuza devam ediyoruz. Bu anlayışla hem şehrimizde olan sorunların hem mahallelerimizde olan sorunları gidermek bizim en önemli vazifelerimizden biridir aynı hassasiyeti bundan süreçten sonrada devam ettireceğiz” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ:” deprem den dolayı büyük bir yükün altına giren muhtarlarımız oldu.” diyerek deprem konutlarına değindi. Demirbağ, “Öncelikle depremi müteakip eş zamanlı olarak da pandemi tabi şansızlığımız pandemi ve depremi beraber geçirmemiz. Bakanlarımız geldiler Cumhurbaşkanımızın da ilimize teşrifleriyle birlikte daha hızlı bir şekilde kriz merkezi oluşturup aşağı yukarı 2 ay Süreyle İçişleri Bakanımız, Çevre Şehircilik Bakanımız hep beraber el ele Elazığ’ın acil deprem ve birlikteki sorunlarını çözmek üzere büyük bir gayret gösterildi. Sonrasında da o gün olduğu gibi muhtarlarımız gerçekten büyük bir yükün altına girdiler. Zor bir dönem geçirdik. Şimdi deprem konutlarının tesliminde son noktaya gelindi. İnşallah onları da yüzümüzün akıyla şikâyetleri minimize etmek suretiyle sonuçlandırabilirsek ilimiz için büyük bir kazanç olacak” ifadelerini kullandı.

Demirbağ, yapılan deprem konutlarıyla adeta yeni bir şehir inşa edildiğine işaret etti. Demirbağ, “Böyle bir dünyanın ciddi bir ekonomik sıkıntı içerisinde olduğu bir dönemde bu kadar konutun hem de Elazığ’ın en havadar en hâkim noktalarına, bölgelerine yapılması insanımızın bu kadar güzel evlerde bundan sonraki hayatını sürdürmesi açısından büyük önem arz ediyor. Ben burada Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımıza teşekkür ederken bu süreçte büyük bir yük alan muhtarlarımızı da ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.