DOLAR 32,4007 0.15%
EURO 35,3652 0.14%
ALTIN 2.323,350,20
BITCOIN 22903802,74%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Müdür Gürtürk: Görevimi bilhakkın yerine getirmenin çabasında oldum

Müdür Gürtürk: Görevimi bilhakkın yerine getirmenin çabasında oldum

ABONE OL
Şub 9, 2022 18:42
Müdür Gürtürk: Görevimi bilhakkın yerine getirmenin çabasında oldum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden  Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü bünyesine Koordinatör olarak alınan Feyzi Gürtürk, yayınladığı veda mesajında “ 5 yıldır bu ile hizmet etmenin çabasında oldum. Verilen görevi billakkın yerine getirmenin çabasında oldum.” dedi

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’ün Veda Mesajı şöyle.

“ Beş yıla yakın bir süredir büyük bir istek, heyecan ve gururla yürüttüğüm görevimden, Millî Eğitim Bakanımız Mahmut Özer’in takdir ve tensipleriyle Ankara’da görevlendirilmem sebebiyle ayrılıyorum.

İlk günden itibaren hedeflerimizi belirlerken önce iyi insan sonra iyi öğrenci yetiştireceğimizi ifade etmiştik. Gelişen ve büyüyen ülkemizin mimarı olacak olan sevgili yavrularımızı geleceğe hazırlarken onları milli, insani ve ahlaki değerlerle donanmış, geçmişi ve geleceği arasında bağ kurabilen, analiz eden, soran, sorgulayan ve her işlerinde önce vatan ve ülke sevdasını gözeten bireyler olarak yetiştirdik.Şehrimiz 24 Ocak 2020 yılında önce büyük bir deprem felaketi ardından da salgın süreci yaşamasına rağmen bu süreçte eğitim camiası olarak hep birlikte büyük bir dayanışma ve azimle şehrimizin yüz akı olduk. Elazığ eğitim camiası el birliğiyle şehrimizin deprem sürecini de salgın sürecini de hızlı ve sağlıklı bir şekilde atlatmasına büyük katkı sağladı.Yaptığımız tüm başarılı çalışmalarda ve güzel işlerde bu şehrin aziz insanlarının desteğini gördük. Aldığımız her dua, karşılaştığımız her güler yüz bizim en büyük ödülümüz oldu.Bize verilen emaneti bihakkın yerine getirerek mesai mefhumu dinlemeden işimizin hakkını yerine getirmeye gayret ettik.  Devletimizin bize emanet ettiği makamı herkes için ulaşılabilir kıldık.

Bugün bize verilen emaneti gönül rahatlığı ile teslim etmenin zamanı gelmiştir. Başta birlikte görev yaptığım mesai arkadaşlarım olmak üzere, tüm okul müdürlerime, öğretmenlerime ve tüm eğitim çalışanı arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Birlikte çalıştığımız zaman zarfında bize her konuda destek olan, sorunlarımıza çözüm bulup yolumuzu açan, yaptıklarımızı takdir ve taltif eden  Valimiz Dr. Ömer TORAMAN’a şükranlarımı sunuyorum.

Eğitim yatırımları konusunda bize destek olan Vekillerimize, Belediye Başkanımıza, İl Başkanımıza, İl Genel Meclis Başkanımıza, İl Özel İdare Genel Sekreterimize ve tüm paydaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum.Bu aziz şehre birlikte hizmet ettiğimiz tüm kamu kurum ve kuruluşlarının müdürlerine, başta eğitim sendikaları olmak üzere tüm sivil toplum örgütlerine, dernek ve vakıf yönetimlerimize, çalışmalarımızda önümüzü açan destek veren basın mensuplarına ve emanetlerine sahip çıktığımız tüm öğrenci velilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Hizmet etmekten onur duyduğum Aziz Şehrimiz Elazığ’a veda ederken tüm hemşehrilerimizden haklarını helal etmelerini istiyorum. “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.