DOLAR 32,3665 0.14%
EURO 34,9992 -0.27%
ALTIN 2.324,910,25
BITCOIN 2263885-0,80%
Elazığ

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kar Yağışı Geri Geliyor!  

Kar Yağışı Geri Geliyor!  

ABONE OL
Şub 9, 2022 19:22
Kar Yağışı Geri Geliyor!  
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji 13. Bölge Müdürü Ömer Faruk Kaya perşembe gecesinden itibaren Elazığ’ın yer yer yoğun kar yağışı etkisi altına gireceğini söyledi. 

Meteoroloji 13. Bölge Müdürü Ömer Faruk Kaya Perşembe gecesinden itibaren Elazığ’ın yer yer yoğun kar yağışı etkisi altına gireceğini söyledi Müdür Kaya hafta sonu sıcaklıkların mevsim normalleri üzerinde seyredeceğini ve termometrelerin 12 dereceyi göstereceğini söyledi.

KAYA: KAR YAĞIŞI OLMASINI BEKLİYORUZ Müdür Kaya yaptığı açıklamada, “Yapmış olduğumuz son analizlere göre ilimiz parçalı çok bulutlu aralıklı hafif karla karışık yağmurlu. Perşembe gecesinden itibaren ise yer yer yoğun olmak üzere kar yağışı olmasını bekliyoruz. Sıcaklıklarımız mevsim normalleri civarında hafta sonuna doğru mevsim normallerinin 3 ile 5 derece üstüne çıkarak 12 dereceye kadar çıkmasını bekliyoruz. Bölgemizde yüksek seviyelerde bulunan kar kütleleri nedeni ile yüksek ve eğimli yerlerde çığ tehlikesine karşı dikkatli olunması gerekmektedir. Bununlar birlikte gece saatlerindeki 0 derece sıcaklığın ve 0 derecenin altına inmesi nedeniyle ulaşımda buzlanma ve donma olaylarından dolayı zaman zaman kısa süreli aksamalar olabilecektir. Vatandaşlarımız bu uyarılara dikkatli olmalıdır” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.