height="132" />
Elazığspor’da 4 Transfer Daha

Elazığspor’da 4 Transfer Daha

ABONE OL
Şub 8, 2022 08:45
Elazığspor’da 4 Transfer Daha
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ela­zığs­por, ara trans­fer dö­ne­mi 4 fut­bol­cuy­la daha söz­leş­me ya­pa­rak ta­mam­la­dı.

TFF 3. Lig 1. grup­ta mü­ca­de­le eden Ela­zığs­por’da ara trans­fer dö­ne­min­de daha önce söz­leş­me im­za­la­nan 6 fut­bol­cuy­la bir­lik­te sayı 10’na yük­sel­di. Bor­do-be­yaz­lı kulüp akşam sa­at­le­rin­de 4 fut­bol­cu­yu daha res­men kad­ro­su­na kattı.

Ela­zığs­por; Pa­zars­por’dan sto­per Mu­ham­met Ensar Ça­vu­şoğ­lu ile 1.5, Be­şik­taş’tan ofan­sif orta saha Emre Yıl­dız ile 1.5, Genç­ler­bir­li­ği’nden sol bek Recep Yur­da­kul ile 2.5 ve Zon­gul­dak Kö­mürs­por’dan sol kanat Mu­ham­met Çelik ile 1.5 yıl­lık söz­leş­me im­za­la­dı.

Trans­fer­ler ku­lü­bün sos­yal medya he­sa­bın­dan da ka­mu­oyuy­la pay­la­şıl­dı.

Ela­zığs­por sos­yal medya he­sa­bın­dan ya­pı­lan açık­la­ma­da;
“Ku­lü­bü­müz, Genç­ler­bir­li­ği’nden sol bek ve sol kanat po­zis­yon­la­rın­da oy­na­ya­bi­len 1999 do­ğum­lu Recep Yur­da­kul ile 2.5 yıl­lık söz­leş­me im­za­la­dı.
Ku­lü­bü­müz, Be­şik­taş alt ya­pı­sın­da ye­ti­şen ve son ola­rak Er­ge­ne Ve­li­me­şes­por’da on nu­ma­ra po­zis­yo­nun­da oy­na­yan 2001 do­ğum­lu Emre Yıl­dız ile 1.5 yıl­lık söz­leş­me im­za­la­dı.
Ku­lü­bü­müz, Pa­zars­por’dan sto­per 2002 do­ğum­lu sto­per Mu­ham­met Ensar Ça­vu­şoğ­lu ile 1.5 yıl­lık söz­leş­me im­za­la­dı.
Ku­lü­bü­müz, Çay­kur Ri­zes­por alt ya­pı­sın­da ye­ti­şen ve son ola­rak Zon­gul­dak Kö­mürs­por’da forma giyen 1998 do­ğum­lu sol kanat Mu­ham­met Çelik ile 1.5 yıl­lık söz­leş­me im­za­la­dı.
Ca­mi­amı­za ha­yır­lı olsun” de­nil­di.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.