height="132" />
Elazığ Basketbol Kulübü’nün Ön Elemedeki Rakibi Belli Oldu

Elazığ Basketbol Kulübü’nün Ön Elemedeki Rakibi Belli Oldu

ABONE OL
Şub 8, 2022 09:08
Elazığ Basketbol Kulübü’nün Ön Elemedeki Rakibi Belli Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi A Grubunu Namağlup lider tamamlayan Elazığ Basketbol Kulübü ön eleme müsabakalarında Giresun Belediyesi ile eşleşti.

Ön eleme müsabakalarının ilk maçı 18-20 Şubat tarihlerinde oynanacak. Temsilcimiz ilk maçı Giresun deplasmanında oynayacak. Ön eleme turunda rakibine üstünlük sağlayacak olan takımlar 14-19 Mart tarihlerinde tarafsız sahada Türkiye Kadınlar 1.Ligine yükselme maçları için mücadele edecek.

Kulüpten yapılan açıklamada; “Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi A Grubunu Namağlup lider tamamlayan takımımız ön eleme müsabakalarında Giresun Belediyesi ile eşleşti. Ön eleme müsabakalarının ilk maçı 18-20 Şubat tarihlerinde oynanacak. Takımımız ilk maçı Giresun deplasmanında oynayacak. Ön eleme turunda rakibine üstünlük sağlayacak olan takımlar 14-19 Mart tarihlerinde tarafsız sahada Türkiye Kadınlar 1.Ligine yükselme maçları için mücadele edecek” denildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.